Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege családi ház
Belső terület 55 m²
Építési állapot használt
Építési mód - nem meghatározott -
Szobák száma 3 szoba
Telek terület 403 m²
Komfort összkomfort
Fűtés gázkonvektor
Ingatlan állapot kívül: jó
belül: jó
Épület szintje 1
Kilátás utcára,
Pécs mellett Cserkúton eladóvá vált egy családi ház.
A ház kívülről szép állapotú, rendezett, csendes, parkosított, családias környezetben helyezkedik el. Összközműves, a lakott rész 55 nm fűtése gázkonvektorokkal történik, mely némi korszerűsítésre szorul. A szobában fa kandalló, ami rásegít a fűtésre. Új műanyag nyílászáróknak és redőnyöknek köszönhetően biztosítja a hideg hónapokban is a meleget.
A teljes tető szerkezet az elmúlt hónapban került cserére így lehetővé téve a tetőtéri beépítést. A telek 400m2, Az épülethez szervesen kapcsolódik két kis melléképület, melyek tárolóként funkcionálnak. A melléképületek belmagassága 2,1-2.2 m. Felújításra szorulnak, akár kialakítható garázs is.
Az egyszintes lakótérben kialakításra került egy konyha, kamrával, közlekedő, fürdő és különálló WC helység, illetve egy szoba. (lásd alaprajz) A tetőtér beépítésének lehetősége adott, növelve a lakórészt.. Az ingatlan száraz, tégla szerkezetű, mint műszakilag, mint esztétikailag jó állapotban van.
A parkosított kertben gyümölcsfák. Fúrt kúttal rendelkezik, ami minden időszakban bő vízhozamú. Ajánlom mindenkinek aki szereti a csendet és nyugalmat, mégis szeretne a Város közelében lakni.
Az ingatlan bármely nap előre egyeztetett időpontban megtekinthető, Irányára 29,5 mil Ft.
Nézze meg és tegyen ajánlatot.

MAGAS ÁRON ÉS GYORSAN SZERETNE ÉRTÉKESÍTENI? HITELCENTRUM, ÜGYVÉD, ENERGETIKA, MÉRNÖKI TANÁCSADÁS, TELJES ÜGYINTÉZÉS. TELJES KÖRŰ SZOLGÁLTATÁS KEDVEZŐ ÁRON!

Ár

Irányár 29.5 millió Ft

Érdeklődni

Iroda GDN Ingatlanhálózat
Név Boár Christian
Telefon +36 30 265 Mutasd
Email c.boar@ Mutasd