Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege családi ház
Belső terület 202 m²
Építési állapot újszerű
Építési mód - nem meghatározott -
Szobák száma 7 szoba
Telek terület 561 m²
Komfort duplakomfort
Fűtés cirko
Ingatlan állapot kívül: jó
belül: jó
Épület szintje 1
Kilátás kertre,
DUNAHARASZTIN, Budapest közkedvelt, dinamikusan fejlődő vonzáskörzetében, eladásra kínálunk vállalkozásnak és/vagy több generációnak is kiválóan alkalmas, családi házas övezetben lévő, iparterület szomszédságában lévő, főútvonalról megközelíthető ingatlant. Az 561m2 területű két utcára nyíló saroktelken két egymástól teljesen különálló összkomfortos családi ház várja új tulajdonosát.

A NAGYOBB ház kelet-nyugati tájolású, 3 szinten, 130 m2 hasznos lakóterülettel, igényesen megépített, (öt szobás) tágas terekkel rendelkezik. A földszinten fedett, télen zárható nagy méretű terasz, előszoba, amerikai (beépített-gépesített) konyhás nappali és étkező, épített tusolóval kialakított fürdőszoba, külön WC, valamint egy dolgozószoba található. Az emeleten (2,9 méter belmagasság) 3 hálószobát, egy fürdőszobát és egy külön WC helyiséget találunk, melyeket tágas közlekedő előtérből érhetünk el. Ebből az előtérből feljáró vezet a legfelső szintre, mely szintén teljes értékű belmagassággal bír, így további hálószobák, vagy irodahelyiségek kialakítására is ideális.
A ház műszakilag kifogástalan állapotú, kondenzációs gáz központi fűtéssel és fatüzelésű kandalló által biztosított másodlagos fűtéssel is rendelkezik. A kényelmet továbbá a földszinten és az emeleten felszerelt hűtő-fűtő légkondicionálók, LED világítás, Ozmózis ivóvízszűrő-rendszer, napkollektor, biztonsági páncél ajtó, és távfelügyeleti riasztórendszer növeli.
2017-ben új, 30 év garanciát nyújtó tetőcserepek kerültek föl a házra. Az épület Baumit külső dryvit hőszigeteléssel és fa nyílászárókkal (hőszigetelő üvegezéssel) beépített. Minden ablak és ajtó rolós szúnyogháló rendszerrel szerelt.

A KISEBB, de ugyanúgy teljes értékű lakóház szintén kelet-nyugati tájolású, a telken különállóan helyezkedik el. Ez az épület 72 m2 lakóterületű, kétszintes lakást és 35 m2-es két beállós garázst foglal magába. A földszinten előszoba, beépített gépesített étkező-konyha, épített zuhanyzóval kialakított fürdőszoba és külön WC található. A gépkocsi beálló közvetlen bejárattal kapcsolódik a lakáshoz. Az emeleten kapott helyet a nagy méretű nappali, 2 hálószobával.
Ez a ház műszakilag szintén kifogástalan. Gáz-cirko fűtéssel, hűtő-fűtő klíma berendezéssel, Ozmózis ivóvízszűrő-rendszerrel, LED világítással, távfelügyeleti riasztórendszerrel felszerelt. Minden ablak és ajtó rolós szúnyogháló rendszerrel szerelt.
A garázs szintén fűtött. Az épület színben a másik házzal harmonizáló dryvit külső hőszigeteléssel, fa nyílászárókkal, elektromos Hörmann garázskapukkal rendelkezik.

A rendezett, mediterrán hangulatú kertben további 2 (4) gépkocsi beállásához elegendő hely áll rendelkezésre, mely 2 elektromos kapun keresztül érhető el. Locsoláshoz ásott kút biztosított. Ezen kívül 8 személyes szaletli és kerti tűzrakó hely kínál kikapcsolódási lehetőséget az új tulajdonosoknak.
Az utcafront rendezett, a telek előtt térkövezett parkolási lehetőség van még 3-4 autó részére.
Az ingatlanon mozgásérzékelős (részlegesen tárirányítóval vezérelhető) világítás rendszer került
kiépítésre.

Bevásárló központhoz közel, főútról nyíló csendes, madárcsicsergős környék.
Kisgyerekes családoknak új Óvoda, Bölcsöde, Eu - kompatibilis szuper játszótér kétutcányi séta távolságra elérhető. Nagyobb gyerekeknek Általános iskolák és jó hírű Gimnázium szintén biztosított a Városban.

!!
A földszinti dolgozószobában jelenleg egy több éve bevezetett vállalkozás üzlethelyisége és irodája működik, mely külön udvari bejárattal is megközelíthető. Így jól megfér egymás mellett a munka és a családi élet. Sokféle vállalkozás működtetésére alkalmas, így biztosítva a család megélhetését és a külső körülményektől való függetlenséget.
(adott esetben a 2002 óta sikeresen működő vállalkozás átadás-átvétele is lehetséges-megegyezés szerint).
Az ingatlan kis átalakítással teljes vállalkozási tevékenység - székhely, telephely – működtetésére is kiválóan alkalmas, ezért nem csak családoknak, de vállalkozásoknak, vagy befektetőknek is ajánljuk.
Ezen az ingatlanon nem érhetik meglepetések. A saját vállalkozás működtetésével egy önálló, több lábon álló, anyagi biztonságot nyújtó, kényelmes családi élet valósítható meg.
Az ingatlant teljes bútorzattal kínáljuk.

A két ház együttes irányára: 155 millió

Ár

Irányár 155 millió Ft

Érdeklődni

Iroda GDN Ingatlanhálózat
Név Szegedi Károly
Telefon +36 20 939 Mutasd
Email k.szegedi@ Mutasd