Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege családi ház
Belső terület 96 m²
Építési állapot használt
Építési mód - nem meghatározott -
Szobák száma 4 szoba
Telek terület 417 m²
Komfort komfort
Fűtés központi fűtés
Ingatlan állapot kívül: jó
belül: jó
Kilátás utcára,
Kis telek, kis ház, mégis számos hasznos felszereltséggel, falusi CSOK listában, Héregen...

A Dot-Ing Ingatlaniroda eladásra kínál Tatabányától kb.15 km-re Héregen, csendes,mellékutcában található 417 m2-es telken fekvő, 96 m2-es 3 szoba+nappali kialakítású családi házat.
A ház a 60-as évek közepén épült kő alapra tégla falazattal,melyre időközben 10 cm külső szigetelés került, valamint a cseréptető is új lett,alatta újralécezve,fóliázva.
A víz és villanyvezetékek szintén újra lettek húzva, 3x16 A + éjszakai áram lett bevezetve, előkészítve ezzel a napelem rendszer kialakítását is az ingatlanban. Ez könnyedén megvalósítható az új Palkovics pályázat keretein belül, jelenlegi tulajdonosai már elindították a folyamatot.
Fűtésrendszere is bővített a háznak, ugyanis a jelenleg használatban lévő villanykazánon kívül egy öntött vas szerkezetű vegyes tüzelésű kazán is működtethető,mindezek egy külső kazánházban helyezkednek el. A lakóházon belül igény szerint egy kandallóval lehet fokozni a meleget és téli hangulatot. Ám ha mégis gázhoz ragaszkodna az új tulajdonos, a gázcsonk telken belül van. 3 kéménye van a háznak.
Villanyszámla a téli hónapokban a ház és a kerti tó fűtésével együtt 46.000 Ft általában.
Nyílászárók legtöbbje még az eredeti fából vannak,restauráltak, thermoplan üvegezéssel.
A helységekben lerakott laminált parketták alá is szigetelés került.
Az udvaron fedett gépkocsi beálló ad lehetőséget a parkolásra, szintén fedett a kb. 15 nm terasz is.
A lakótér folytatásában található a vízzel,villannyal bekötött kazánház alápincézve. Mellette a padlásfeljárónál kisebb gardrób kilakított.
A 417 nm kertben ásott kút szolgálja a növények öntözését. Külön épületként egy vízzel, ipari árammal bekötött műhely funkcionál, mely nyári konyhának is szuper megoldást tud nyújtani. A kert végében egy nyitott szín, tároló foglal helyet.
A barátságos kis otthont elektromos kapun keresztül lehet megközelíteni, udvarán energiatakarékos reflektoros megvilágítással.
Lakás cseréje értékegyeztetéssel Tatabányán szóba jöhet, kb. 60-90 nm erkélyes vagy kertkapcsolatos, esetleg kisebb családi ház.
Az ingatlan kizárólag irodánkkal előre egyeztetett időpontban megtekinthető.
Keressen bizalommal: Telek Bernadett 06703677606

Hitelügyintézésben, naprakész infókkal az állami támogatásokról irodánk díjmentes segítséget tud nyújtani, valamint teljeskörű lebonyolítás jogi háttérrel.

Ár

Irányár 34.9 millió Ft

Érdeklődni

Iroda Dot-Ing 2001 Ingatlanirodák Kft.
Név Telek Bernadett
Telefon +36 70 367 Mutasd
Email telek.bernadett@ Mutasd