Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege családi ház
Belső terület 61 m²
Építési állapot használt
Építési mód - nem meghatározott -
Szobák száma 2 szoba
Telek terület 1571 m²
Komfort komfort
Fűtés egyéb
Ingatlan állapot kívül: jó
belül: jó
Kilátás utcára,
ALAKÍTSA IGÉNYE SZERINT!

A Dot-ing ingatlan és hiteliroda iroda kínálatából eladó Kocson a településközponthoz közel, 1.571 m2-es, közműves (víz, villany, csatorna van, gázcsonk az előkertben) telken fekvő, az 1950-es években épült, tégla építésű, földszintes kialakítású, 61 m2 hasznos alapterületű, felújítandó családi ház.

Az ingatlan tágas, világos helyiségekkel. Az épület felújítását jelenlegi tulajdonosa megkezdte. 2015-ben új tetőszerkezet (lécek, fóliázás, új beton cserép, eresz- és lefolyócsatorna) és új Leier kémény készült. A bontási munkálatok és az abból keletkező bontási törmelék és hulladék elszállításra került, így a felújítás akadály nélkül folytatható. A nyílászárók faszerkezetűek, eredeti beépítésűek. Az épület bővítésére tervek is készültek, mely irodánkban megtekinthető. A telek füvesített, néhány termő gyümölcsfával ültetett. A telek végét patak zárja.

Összességében az ingatlan felújítandó állapotú, mely lehetővé teszi, hogy saját ízlésére formálja.

Ezt az ingatlant azon családos ügyfeleinknek ajánljuk, akik kedvelik a csendes, falusi nyugalmat.

Az ingatlan kizárólag a Dot-ing ingatlaniroda kínálatában található meg és közreműködésével tekinthető meg, előzetes telefonos időpont egyeztetést követően! Kérdéseivel hívjon! Nagy Edit 30/6-226-317

Ár

Irányár 18 millió Ft

Érdeklődni

Iroda Dot-Ing 2001 Ingatlanirodák Kft.
Név Nagy Edit
Telefon 30 622 Mutasd
Email nagy.edit@ Mutasd