Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege családi ház
Belső terület 117 m²
Építési állapot használt
Építési mód - nem meghatározott -
Szobák száma 4+1 félszoba
Telek terület 490 m²
Komfort komfort
Fűtés egyéb
Ingatlan állapot kívül: jó
belül: jó
Kilátás utcára,
Sajóbábony Ófalujában, csendes nyugodt utcában, egy emeletes, részben szilikátból részben téglából épült 117 m2 alapterületű 4+ 1/2 szobás szép állapotú családi ház eladó!

Helyiséglista: emeleten: 4+ 1/2 szoba, előszoba, 2 db fürdőszoba, 2db wc helyiség, ebédlő, konyharész, gardróbhelyiség, terasz!
földszinten: fedett terasz, 2 db garázs, kazánház, pince, 5 db helyiség, 3 db mosdó és wc, nyári konyha!

Az ingatlan ablakai hőszigetelt fa szerkezetűek! Fűtése gáz és vegyestüzelésű kazánnal lehetséges, a hőleadás radiátorokkal és konvektorokkal megoldott! A szobák egybe és külön is nyílnak, részben laminált lappal, részben padlószőnyeggel borítottak falaik festettek! Gardróbszoba ki lett alakítva! Az emeleten 2 db szép állapotú fürdőszoba, és 2 db külön helyiségben megtalálható wc lett elhelyezve! A konyha egy nagyméretű ebédlővel van együtt, ahonnan a teraszra ki lehet lépni! A ház több bejárattal rendelkezik! Az ingatlanhoz egy lakható 2 szobás nyári konyha lett hozzáépítve, mosdóval és konyhával együtt! A kert gondozott, 490 m2 alapterületű, parkolás a dupla illetve szimpla beállásos garázsokban megoldható! A garázsok szerelőaknával, vízzel, árammal, fűtéssel lettek építve! A fedett terasz 35 m2-es! A földszinten 5 db helyiség van, árammal vízzel és fűtéssel ellátottak, egybe is nyitható! Az ingatlan több generáció együttélésére is alkalmas, de akár panzió, vendégház is kialakítható!
FALUSI CSOK IGÉNYELHETŐ!
Közelben megtalálhatók boltok, iskola!
Az ingatlan tehermentes és üres állapotú!

AZ ÁR MINIMÁLISAN ALKUKÉPES!

Ár

Irányár 17 millió Ft

Érdeklődni

Iroda Gamma Ingatlan
Név Ádám Tímea
Telefon +3670292 Mutasd
Email gammaingatlan7@ Mutasd