Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege családi ház
Belső terület 98 m²
Építési állapot használt
Építési mód - nem meghatározott -
Szobák száma 3 szoba
Telek terület 724 m²
Komfort komfort
Fűtés cirko
Ingatlan állapot kívül: jó
belül: jó
Közműállapot csatorna: bekötve
gáz: bekötve
villany: bekötve
víz: bekötve
Takaros ház, tágas terek, kellemes környezetben!

Tatabánya – Kertváros, csendes, családi házas övezetében eladó téglaépítésű 98 nm-es, 3 szobás családi ház, mely 724 nm-es teraszos telken helyezkedik el.

A ház gondos tulajdonosok által, az évek alatt folyamatos felújításokon esett át. 2013-ban 10 cm-es külső szigetelést kapott, 2018-ban pedig a tetőszerkezetet újították fel, Terrán tetőcserepeket és új lécezést kapott a ház. 2020-ban egy hangulatos terasszal tették még barátságosabbá az ingatlant. A fűtésről gázkazán gondoskodik, melynek cseréje már folyamatban van egy korszerűbb, gazdaságosabb készülék kerül rövidesen beszerelésre, ezen kívül vegyestüzelésű kazán is rendelkezésre áll. Melegvizet gázbojler biztosítja. Fa ablakok 2 rétegű üveggel és redőnnyel felszereltek. A bejárattól néhány lépésre található a villannyal és szerelőaknával felszerelt garázs, a telken további tárolók, melléképületek, nyári konyha, fúrt kút és számos gyümölcsfa található.

A házban jelenleg 2 nagyméretű szoba, nappali, konyha, kamra, előszoba található, a fürdő-wc egy helyiségen van. Kitűnő lehetőség fiatal pároknak, családoknak, az ingatlan számos lehetőséget rejt még magában, hogy a saját ízlésére formálja az új tulajdonosa!

Ingyenes hitelügyintézéssel több bank ajánlatából, az újonnan kihirdetett állami támogatásokról naprakész információkkal és teljes körű lebonyolítással, jogi háttérrel biztosítja irodánk a vásárlást.

Amennyiben városközponthoz közeli, de mégis csendes lakást keres, hívjon bizalommal és tekintsük meg együtt! +36-30/101-4930

Ár

Irányár 53 millió Ft

Érdeklődni

Iroda Dot-Ing 2001 Ingatlanirodák Kft.
Név Ingatlan Tatabánya
Telefon 0630/101 Mutasd
Email tatabanya@ Mutasd