Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege családi ház
Belső terület 65 m²
Építési állapot használt
Építési mód - nem meghatározott -
Szobák száma 2 szoba
Telek terület 1566 m²
Komfort összkomfort
Fűtés gázkonvektor
Ingatlan állapot kívül: jó
belül: jó
Kilátás udvarra,
Megvételre kínálok Tura nyugodt részén, 1566 nm-es telken, délnyugati tájolású, bruttó 80 nm-es, nettó 65 nm-es, 2 szobás, jó állapotú, rendkívül világos családi házat.

Az épület 1995-ben és 2013-ban lett felújítva, mely munkálatok következőket tartalmazzák: teljes belső fali és padlóburkolatok cseréje, műanyag thermo, biztonsági ajtó, fürdőszoba kialakítása, új vízrendszer kiépítése. A gázkonvektorok mellett rendelkezésre áll vegyes tüzelésű kályha/kandalló is.

Az autó számára parkolási lehetőséget biztosít a hatalmas udvar, valamint a kert szerelmeseinek egy, az udvaron elhelyezkedő kis gazdasági épület lehet a segítségére a szerszámok tárolásában, ha éppen nem a szépen rendben tartott kertben dolgoznak velük. A telek méretéből adódóan teljes mértékben alkalmas termelésre, valamint az ingatlan további bővítésére.

Tömegközlekedése jó, 5-8 perc sétára található buszmegálló, ahonnan rendszeres időközönként indulnak buszok, Aszód-Gödöllő-Hatvan-Budapest irányába. 10-15 perc sétával elérhető boltok, iskola, óvoda, orvosi rendelő, posta.


INGYENES hitel tanácsadás! CSOK ügy intézés!

BANKFÜGGETLEN hitelcentrumunk minden elérhető bank és hitelintézet ajánlatát versenyezteti az Ön kedvéért, ráadásul DÍJMENTESEN.

Önnek nincs más dolga, mint elbeszélgetni munkatársunkkal, aki a hallott információk alapján versenyre hívja a bankokat, hogy Ön hosszú távon is a legjobb konstrukciót kaphassa. A legjobb ajánlatokból végül Ön választhatja ki a nyertest.

Munkatársaink sokéves szakmai tapasztalattal várják Önt, előre egyeztetve akár a normál munkaidő után is.

Amennyiben hirdetésem felkeltette érdeklődését, várom hívását, akár hétvégén is! S.S.

Ár

Irányár 24.5 millió Ft

Érdeklődni

Iroda GDN Ingatlanhálózat
Név Suba Sándor
Telefon +36 30 556 Mutasd
Email s.suba@ Mutasd