Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege családi ház
Belső terület 243 m²
Építési állapot használt
Építési mód tégla
Szobák száma 5 szoba
Telek terület 544 m²
Parkolás van önálló garázs
Komfort duplakomfort
Fűtés vegyes
Ingatlan állapot kívül: átlagos
belül: jó
Épült kb. 1870
Szobák elhelyezkedése külön nyílik min. 2 szoba
Épület szintje földszint + tetőteres
Közműállapot csatorna: bekötve
gáz: telken
villany: bekötve
víz: bekötve
Energetika :
Vác, kisváci részén főút mellett 2 külön álló lakást tartalmazó akár üzleti befektetési célra, akár több generáció együttélésére is alkalmas családi ház eladó.

Az ingatlan XIX. században épült, nagypolgári jellegű, magas belmagassággal, vastag 60 cm-es tartófalakkal, egyedi spalettákkal ellátott nyílászárókkal, melyek dupla szárnyúak és a külső szárnyak dupla hőszigetelésű üvegezéssel ellátottak.

A földszinten található lakás előszobájából jutunk egy boltíven keresztül egy tágas étkezőbe, ahonnan az egyik oldalról nyílik a konyha másikról a nappali (31,2 m2), dolgozószoba (40 m2). A nappaliban található egy dupla cserépkályha. Az étkezőből tudjuk megközelíteni a zuhanykabinnal ellátott fürdőszobát is, innen jutunk egy csendes hálószobába ( 16,8 m2), amely a kertre néz és terasz kapcsolatos. Az alsó szint számos átalakítási lehetőséget rejt magában, a fantázia szab csak határt. Külön bejáraton juthatunk fel a tetőtéri, külön álló lakásba (bár a házon belül is van lehetőség a 2 szint összekapcsolásának visszaállítására, amennyiben nem szeretnék a szeparációt.) A lépcsőn feljutva érünk az előtérbe, amin keresztül bejutunk egy tágas látszó szerkezetű gerendás 40 m2 es nappaliba, aminek melegét cserépkályha is biztosítja. A nappaliból megközelíthető a hálószoba. Ugyancsak a nappaliból nyílik a fürdőszoba+wc, és egy tágas konyha étkezővel. Itt van lehetőség a 2 szint összekapcsolására. A ház alápincézett, boltíves szerkezetű 84 m2, itt található a vegyes tüzelésű kazán, amely a 2 cserépkályhán kívül gondoskodik az egész otthon melegéről. Az ingatlan 544 m2-es rendezett kerttel rendelkezik. Az ingatlanhoz tartozik egy közel 100 m2-es garázs műhellyel, amely akár 2-3 gépkocsi befogadására is alkalmas. Gáz a telken belül, lakható állapotú az ingatlan. Az ingatlan közelében óvodák, iskola,iskolaváros középiskolákkal, gyógyszertár, boltok, vasútállomások, buszmegálló, autóbusz állomás 10 perces gyalogos elérhető közelségben. Gyönyörű szép Duna-part 2-3 perc sétára található.

Ár

Eredeti irányár 59,9 millió Ft
Akciós ár 55 millió Ft

Érdeklődni

Iroda BH Ingatlancentrum
Név Forberger Mária
Telefon +36 30 768 Mutasd
Email maria.forberger@ Mutasd
kiemelt