Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege házrész
Belső terület 80 m²
Építési állapot használt
Építési mód tégla
Szobák száma 3 szoba
Telek terület 354 m²
Komfort összkomfort
Fűtés gázkonvektor
Ingatlan állapot kívül: felújítandó
belül: részben felújított
Épült kb. 1950
Épület szintje földszintes
Energetika :
Itt megvalósíthatja álmait!

Pesterzsébet kertvárosi részén két generáció részére is alkalmas, részben már felújított családi ház eladó. A ház kb az 1950-es években téglából épült, a ház teljes alapterülete alatt boltíves pincével. Hangulatával a régi polgári otthonokat idézi. A nagy és tágas ablakoknak, és ház fekvésének köszönhetően világos, napsütéses.

A sarok telken lévő ház két utcai bejárattal rendelkezik, így ha két generáció részére használják teljes szeparáció lehetséges. A két lakrész külön bejárattal rendelkezik, de kis átalakítással egybe is nyitható. A nagyobb lakás kettő szobás, míg a másik egy szobás, és mindkettőhöz tartozik fürdőszoba. Bővítésként a magas tetőszerkezetnek köszönhetően a tető kényelmesen beépíthető, vagy újabb lakrész alakítható ki. A felújítás során a nyílászárók már cserélve lettek, valamint a víz-, és villanyvezetékek. A szoba burkolatához a laminált lapok már megvannak, lerakásra várnak.
A lakások fűtése konvektorral megoldott, míg a meleg vizet bojler, és átfolyós vízmelegítő biztosítja.

Befektetők részére is igen kedvező lehetőség.

Az életvitelhez szükséges intézmények, vásárlási lehetőség könnyedén elérhető közelségben találhatóak. Közlekedése jó, hiszen a metró percek alatt elérhető.

Érdemes megnézni, hiszen némi ötlettel és némi ráfordítással kellemes hangulatú szerethető otthon alakítható ki, az Ön elképzelése és igénye szerint.

Jöjjön el, nézze meg, és álmodja tovább.

Ár

Irányár 31,9 millió Ft

Érdeklődni

Iroda Rózsa-Mix Ingatlan
Név Rózsa Éva
Telefon +36 70 882 Mutasd
Email rozsamix@ Mutasd