Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege ipari ingatlan
Építési mód - nem meghatározott -
Belső terület 1150 m²
Telek terület 0 m²
Komfort komfort
Fűtés egyéb
Ingatlan állapot kívül: jó
belül: jó
Közműállapot csatorna: telken
gáz: telken
villany: telken
víz: telken
Övezeti besorolás
Kilátás utcára,
Megvételre kínálok Aszód központi, de csendes részén, 1150 nm-es telket, amelyen egy dél-nyugati fekvésű, tégla falazatú, nettó 130 nm, bruttó 150 nm, 5 + 3 félszobás erősen felújításra szoruló vagy bontásra váró sorház helyezkedik el.

A telek VT3-as besorolású, 60%-ban beépíthető a helyi szabályzatnak megfelelően, azaz utcafronti építkezéssel. Az ingatlan 2 darab helyrajzi számon fekszik, a beépíthetőség akár egyenként is lehetséges.

Az épületben 4 lakás van jelenleg kialakítva az alábbi alapterületekkel:
1-es: 30 nm
2-es: 39,52 nm
3-as: 30,31 nm
4-es: 27,86 nm

Ha marad az épület, akkor lakások egybe nyithatóak, de külön is megfelelnek lakhatásra, munkásszállónak, vagy bérleménynek.
Az ingatlan teljes közművel el van látva, tartozik hozzá egy 8,44 nm-es tároló mely a 4. lakás mellett van, valamint az első lakás bejáratánál egy 9 nm-es zárt üveg terasz.

Infrastruktúrája kiváló, pár percen belül van buszmegálló, posta, iskola, boltok és kb 10 perc sétára orvosi rendelő, vasútállomás.

Belvárosias, mégis csendes, nyugodt helyen fekszik, hatalmas és zárt belső udvarral rendelkezik mely alkalmas parkolásra vagy további épület felhúzására is.


INGYENES hitel tanácsadás!
BANKFÜGGETLEN hitelcentrumunk minden elérhető bank és hitelintézet ajánlatát versenyezteti az Ön kedvéért, ráadásul DÍJMENTESEN.
Önnek nincs más dolga, mint elbeszélgetni munkatársunkkal, aki a hallott információk alapján versenyre hívja a bankokat, hogy Ön hosszú távon is a legjobb konstrukciót kaphassa. A legjobb ajánlatokból végül Ön választhatja ki a nyertest.
Munkatársaink sokéves szakmai tapasztalattal várják Önt, előre egyeztetve akár a normál munkaidő után is.

Amennyiben hirdetésem felkeltette érdeklődését, várom hívását, akár hétvégén is! S.S.

Ár

Irányár 29 millió Ft

Érdeklődni

Iroda GDN Ingatlanhálózat
Név Suba Sándor
Telefon +36 30 556 Mutasd
Email s.suba@ Mutasd