Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege ipari ingatlan
Építési mód - nem meghatározott -
Belső terület 3200 m²
Telek terület 3200 m²
Komfort komfort
Fűtés távfűtés egyedi méréssel
Ingatlan állapot kívül: jó
belül: jó
Kilátás utcára,
BEFEKTETÉSI LEHETŐSÉG!

A munkásszállók aranykorát éljük,így ez az ingatlan viszonylag gyors megtérülést hozhat,elsősorban amiatt,mert jelenleg is szintenként fix bérlőik vannak hosszú távon.

Az ingatlan az M1-es autópálya Tatabánya-Óvárosi lehajtója és az 1-es autóút közelében helyezkedik el. Egy 4 emeletes épületet-mely szintenként 800 m2, összesen 3200 m2 alapterületű-és a hozzá tartozó bekerített udvart foglalja magában. Az épület liftes és lépcsős közlekedéssel használható egyaránt. Átalakítása,korszerűsítése,modernizálása 2019-ben történt meg,a víz és elektromos vezetékeket újrahúzták,bővítették. A földszint, 2.és 3. emeleteken szintenként 25 szobát, azaz 75 szobát alakítottak ki, melyek mindegyike 2-4 fő lakhatására alkalmasak,mindennel felszereltek.
Külön női és férfi,közös fürdők lettek kialakítva 6-6 tusolóval,6-6 wc-vel,6-6 mosdóval,valamint mindkét fürdőben 2-2 mosógéppel mindegyik emeleten.
Az 1. emeletet, ahol 30 irodahelység van, teljes egészében közszolgáltató bérli.
Fűtését a városi távhőről kapja, egyedi méréssel. Mindenhol energiatakarékos égők vannak,mozgásérzékelők,kamerarendszer monitorral,recepció portaszolgálattal,valamint minden szobában wifi hozzáférés biztosított. A bekerített udvarban külön bejáratú,őrzött parkolója van, 40-50 férőhellyel.

Az ingatlan más célra is alkalmas, irodaházként, lakások külön-külön bérbeadására,esetleg panzió jelleggel is működtethető.
Érdeklődni: Telek Bernadett 06703677606

Ár

Irányár 985 millió Ft

Érdeklődni

Iroda Dot-Ing 2001 Ingatlanirodák Kft.
Név Telek Bernadett
Telefon +36 70 367 Mutasd
Email telek.bernadett@ Mutasd