Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege ipari ingatlan
Építési mód vegyes
Belső terület 24000 m²
Telek terület 456141 m²
Komfort félkomfort
Fűtés - nem meghatározott -
Ingatlan állapot kívül: átlagos
belül: épülő
Épült 1996
Épület szintje földszintes
Energetika :
Lift nincs
A megvásárlásra felkínált ingatlan Törökbálint Annahegy Gksz-7 es besorolású, valamint üdülő, Üh-1 és lakó övezettel körülvett, belterület Gksz-7 besorolásúvá átsorolhatóságú 45.614 m2 alapterületű ingatlan.Az ingatlan alatt egy mély udvarból elérhető 16 db pinceág helyezkedik el, összesen 23.340 m2 nettó alapterületen, melyek közül mintegy 5.500 m2 pincerész nem a jelzett ingatlan alatt terül el. Jelenleg a 16 pinceágból 12 használható.
Törökbálint Budapest közelében fekszik, melyet közrefog az M1., M7. autópálya, valamint a M0 autóút, melyről lehajtási lehetőség van a városhoz. Az ingatlan szilárd útburkolatú úttesten autóval, autóbusszal érhető el. Az ingatlan jelenleg elektromos ellátással rendelkezik, saját vízellátással, de vezetékes víz ellátás, gáz és csatorna bekötési lehetőség is adott. Ezek körülveszik az ingatlant.A környéken belterületi üdülők találhatók.
Páratlan turisztikai,idegenforgalmi lehetőségek tárházát rejti magában a felszín felett az egybefüggő gigaméretű terület,valamint a felszín alatti barlangrendszer! A földterület jelenleg legelő hasznosításként bejegyzett,de belterületté történő átsorolása csak technikai kérdés.A barlangrendszer hasznosítása,átépítése merész és kihívó ötletek elé állíthatja új tulajdonosát (barlang ,kalandpark,barlangszálloda,barlangfürdő,kisvasút, stb.) Páratlan lehetőség Budapest közvetlen közelében!A mély udvarban irodablokk és szociális helyiségek,parkolók találhatók.Várjuk belföldi és külföldi befektetők jelentkezését! Megtekintésre kérjen időpontot Irodánktól!
Land with a cave for sale!
Land with a cave for sale at Törökbálint Annahegy.
A total of 45,614 m2.

Surrounded by residential areas. Currently marked as pasture, but can be reclassified to
"GKSZ-7" resort area.
The property has electricity, water supply, sewer and gas.
Under the property 16 cellar accessible from the yard.

Törökbálint is located near Budapest, which is surrounded by the M1., M7. motorway and the M0 highway.

Ideal for investors! Please ask for an appointment!

Ár

Irányár 1200 millió Ft (50 E Ft/nm)

Érdeklődni

Iroda Urban Homes
Név Vargáné Dr. Urbán Melinda
Telefon +36 30 579 Mutasd
Email info@ Mutasd
kiemelt