Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege panellakás
Belső terület 67 m²
Építési állapot használt
Építési mód - nem meghatározott -
Szobák száma 3 szoba
Emelet 6 .
Komfort összkomfort
Fűtés távfűtés
Ingatlan állapot kívül: jó
belül: jó
Épület szintje 10
Kilátás utcára,
ÜTŐS AJÁNLAT A DUNA FELŐLI OLDALON!

Kedves Érdeklődő!

Igen, ez is panel. A legtöbb ember fejében él egy kép arról, hogy milyen is egy panel lakás: sötét és pici.
Ez a lakás rácáfol ezekre a sztereotípiákra, mivel DNY-i tájolásának köszönhetően nagyon VILÁGOS és 67 négyzetméteres nagyságával (62nm + beépített erkély) nagyobb családoknak is ütős ajánlat lehet. Három teljes értékű szoba, rengeteg tárolási lehetőség és tágas közlekedők jellemzik. Mindezeken felül a konyha nagy ablakos így a teljeskörű szellőztetés sem lehet probléma egy kiadós főzés után. 6. emeleti és a ház előtt nem egy újabb épület van, mint a legtöbb esetben illetve nagyszerű energetikai adottságokkal rendelkezik: könnyen szellőztethető. A társasház kiváló állapotnak örvend, kultúr, értelmiségi lakóközösséggel. A környéken rengeteg fa, zöld övezet található, így maga a környezet hangulata is eltérő a megszokottól.

+1: a ház előtt rengeteg parkolási lehetőség
+2: tehermentes

Jó választás, mert: műszakilag teljesen rendben van, tágas terek jellemzik, rengeteg tárolási lehetőséggel. Emeletenként közös tároló helység van és használható.
Infrastrukturálisan az egyik legjobban ellátott óbudai környék: pár percen belül számos bevásárlási és kikapcsolódási lehetőség. Orvosi rendelők és gyógyszertárak szintén. 20 percnyire a Nyugati pu., Euro center, etc...

Hívjon bizalommal, az ár irányár!
Üdv, a tulaj egyetlen megbízottja.
SID

Ár

Irányár 39.9 millió Ft

Érdeklődni

Iroda GDN Ingatlanhálózat
Név Sima István
Telefon +36 70 605 Mutasd
Email i.sima@ Mutasd