Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege panellakás
Belső terület 53 m²
Építési állapot használt
Építési mód - nem meghatározott -
Szobák száma 2 szoba
Emelet 4 .
Komfort komfort
Fűtés távfűtés
Ingatlan állapot kívül: jó
belül: jó
Kilátás utcára,
A DOT-ING INGATLAN IRDOA KIZÁRÓLAGOS KÍNÁLATÁBÓL BEFEKTETŐK, FIATAL HÁZASOK, ELSŐ LAKÁSVÁSÁRLÓK figyelmébe ajánlom ezt a DÓZSAKERTI 4. emeleti jó állapotú 2 szoba hallos lakást.

Az ingatlan egy társasház középső lépcsőházának 4. emeletén található, dél nyugati fekvésű hallos nappalival és egy küldön nyíló nagy méretű szobával. A szobából páratlan panoráma nyílik a Turulra és a Szelim barlangra. A wc külön helyiségben található, a fürdőszobához extra nagy méretű sarokkádat építettek be.

A felújítások során 5 ponton záródó acélajtót szereltek be, valamint az összes helyiségben cserélték a nyílászárókat új műanyag nyílászárókra redőnnyel és szúnyoghálóval ellátva. A nappaliban klíma biztosítja nyáron is a kellemes hőmérsékletet, a hálószoba keleti fekvésének köszönhetően hűvösebb. A társasház tetőszigetelését néhány éve teljesen felújították. A lépcsőház zárható, tiszta és rendezett, a lakáshoz saját és közös tároló is tartozik.

Távfűtéses, közös költség: 9000 FT/hó.

Infrastruktúra szempontjából Tatabánya egyik legkedveltebb környéke, séta távolságban elérhető a vasutállomás, buszvégállomás, megyei kórház, sétáló utca, főiskola, könyvtár, bölcsöde, óvoda, és nem utolsó sorban néhány buszmegálló távolságban pedig az ipari park.
Ha könnyen kiadható, vagy saját részre keres központi elhelyezkedésű parkra néző lakást, hívjon, nézzük meg együtt!

Ár

Irányár 23,85 millió Ft

Érdeklődni

Iroda Dot-Ing 2001 Ingatlanirodák Kft.
Név Koszper Helga
Telefon +36 30 813 Mutasd
Email komarne.koszper.helga@ Mutasd