Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege sorház
Belső terület 50 m²
Építési állapot használt
Építési mód tégla
Szobák száma 3 szoba
Telek terület 250 m²
Parkolás van önálló garázs
Komfort összkomfort
Fűtés központi egyedi méréssel
Ingatlan állapot kívül: felújított
belül: felújított
Épült 1982
Szobák elhelyezkedése külön nyílik min. 2 szoba
Épület szintje 3
Energetika :
Kaszón Somogy-megyében, nagy erdőkkel körülvett, vadászatáról külföldön is híres üdülőfaluban eladó egy tetőtéri nettó 50 m2-es, bruttó 60 m2-es, K-Ny.-i tájolásának köszönhetően napfényes, újszerű állapotú lakás. Az ingatlan a fából készített, fedett lépcsőfeljárón keresztül közelíthető meg, amely egy előtérből, előszobából, nappaliból + 2 hálószobából, fürdőszobából, WC-ből áll. A magas minőségi színvonalú és igényesen berendezett lakás, hűtő-fűtő klímával ellátott és a fotókon látható teljes bútorzata és a berendezési tárgyak az árban benne foglaltatnak. Az ingatlan környezete, belső elrendezése, kitűnő állapota, akár apartmanként történő hasznosítása hosszútávú, tisztességes bevételi forrást adhat a jövőbeni tulajdonosnak is.
Az ingatlanhoz tartozik egy parkosított 250 m2-es önálló telek, melyen egy fából készült filagóriát alakított ki a tulajdonos. Az ingatlanhoz saját garázs tartozik előtte gépkocsi beállóval.
Szívesen ajánlom állandó otthonnak, vagy azoknak, akik akár nyaralót szeretnének egy csendes, fákkal körbeölelt nyugodt környezetben, illetve azoknak, akik egy tradicionális természetvédelmi környezetben keresnek befektetési lehetőséget.

Ár

Irányár 22 millió Ft

Érdeklődni

Iroda Kárpáti Csaba E.V. CSASZI Ingatlan és Hiteliroda
Név Kárpáti Csaba
Telefon +36 30 959 2254, 06 93 314 Mutasd
Email info@ Mutasd
azonnal
költözhető