Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege sorház
Belső terület 146 m²
Építési állapot használt
Építési mód tégla
Szobák száma 3+1 félszoba
Telek terület 550 m²
Parkolás van önálló garázs
Komfort összkomfort
Fűtés távfűtés egyedi méréssel
Ingatlan állapot kívül: felújított
belül: felújított
Épült 1982
Épület szintje 2
Energetika :
Terasz 16 m²
Kaszón Somogy-megyében, nagy erdőkkel körülvett, vadászatáról külföldön is híres üdülőfaluban eladó egy földszint + emelet, mindösszesen 146 m2-es, K-D-Ny.-i tájolásának köszönhetően napfényes, sorházas ingatlan. Az emeleti szint a fából készített, fedett lépcsőfeljárón keresztül közelíthető meg, ahol a 2 külön bejárattal rendelkező, kitűnő állapotú, tágas lakást alakították ki. A lakás helyiségei egy amerikai konyhából, 2 hálószobából, egy nappali + alkóvból, 2 fürdőszobából, 2 Wc-ből állnak. Az ingatlanban pár éve alakították ki a nappaliból nyíló 16 m2-es, impozáns télikertet, ami a terasz szerepét is kiválóan betölti, mivel innen minden évszakban páratlan látványt és élményt nyújt az átgondolt, parkosított, ápolt és gondozott kert, ami ebből a helyiségből pár lépcsőfokkal könnyen megközelíthető. Az ingatlanhoz tartozik még egy önálló garázs, előtte akár 2 db. gépkocsi parkolására is alkalmas területtel.
A lakás színvonalát emeli többek között az egyedi készítésű fa konyhabútor, a fa belső és külső nyílászárók, a beépített szekrények, a fa parketták, a 2 db inverteres /hűtő-fűtő/ klíma, valamint a teljesen új fürdőszobák.
Az ingatlanhoz tartozik még az 1 db külön bejáratú garázs is, valamint a szuterén szinten egy ablakkal ellátott, fűtött, járólapozott, 2 helyiségből álló tároló is.
Az ingatlanokhoz tartozó 550 m2-es saját használatú telek nyugati részén helyezkedik el az a kis "oázis", ahol a csobogóval ellátott kerti tó mellett, kialakítottak egy vörös tölgyből készített, nagy méretű filagóriát mennyezeti ventilátorral, alatta kerti bútorokkal, mellette egy panorámás egyedi készítésű szaunát, valamint egy szerszámos tárolót. A kertet a lakásból irányítható fényerő szabályzós lámpákkal látták el. Az ingatlannak saját kútja van, így a kert öntözése is innen van megoldva.
A minden szegmensében kitűnő állapotú, minőségi, igényes ingatlant szívesen ajánlom állandó otthonnak, vagy azoknak, akik nyaralót szeretnének egy csendes, fákkal körbeölelt nyugodt környezetben, illetve azoknak, akik egy tradicionális természetvédelmi környezetben keresnek befektetési lehetőséget.

Ár

Irányár 46 millió Ft

Érdeklődni

Iroda Kárpáti Csaba E.V. CSASZI Ingatlan és Hiteliroda
Név Kárpáti Csaba
Telefon +36 30 959 2254, 06 93 314 Mutasd
Email info@ Mutasd
kiemelt