Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege sorház
Belső terület 50 m²
Építési állapot használt
Építési mód tégla
Szobák száma 2 szoba
Telek terület 75 m²
Parkolás van, nem meghatározott
Komfort komfort
Fűtés cirko
Ingatlan állapot kívül: újszerű
belül: felújított
Épült 2008
Épület szintje földszintes
Energetika :
Szigetszentmiklós Óvárosi részén, az M0-ástól pár percre várja új tulajdonosát ez a csendes, fiatalos, NAPELEMES, sorházi ingatlan. Rövid határidővel költözhető ! ! !

Az elektromos kapun keresztüli bejutás után a téglaépítésű, 4 lakásos sorházi ingatlan második lakása eladó, amit fehér bukó-nyíló ablakkal, redőnnyel és szúnyoghálóval építettek. Az előkert 25 nm, hátsókert 50 nm, közös osztatlan telek, használati megosztással.
A fűtés gázcirkóról üzemel, a napelemek pedig 1 éve kerültek fel a tetőre és azóta is hibátlanul működnek, az amerikai konyhás nappaliban felszerelt klíma pedig kellemesen lehűti az egész lakást és a beépített konyha az árban benne foglaltatik, aminek a mosogatógép, sütő és főzőlap is része.
A fürdőszoba tágas, sarokkádas, itt kapott helyet a száritógép is, a wc és a mosógép pedig a háztartási helységben, amit egy praktikus tolóajtóval építettek át a tulajdonosok, ezzel egyidejűleg egy ajtót is vágattak a közlekedőből310, hogy a hátsó kertbe innen és a hálószobából is kényelmesen ki lehessen jutni. Minden helység járólapos, a halászóba pedig laminált padlós. A parkolás a garázsban és előtte is lehetséges, de egy merész változtatással a 15nm-es fűtött garázs átalakítható szobává. A padlásfeljáró helye ki lett vágva, már csak a beépítését kell megoldani.
Közösköltség nincs, de a közös területeket a 4 lakás tulajdonosai közösen gondozzák.
A rezsi nagyon alacsony! ! !
Ez az ingatlan azoknak is ideális lehet, akik autóval nem rendelkeznek, mert a buszmegálló és a bevásárló helyek is nagyon közel vannak, vagy első ingatlannak, esetleg lakótelep elhagyóknak vagy idős házaspárnak, mert csendes és az 50 nm-es hátsó kertet is könnyen rendben lehet tartani.
Ha felkeltetem érdeklődését, hívjon bizalommal akár hétvégén is.
Ezt az ingatlant már 25% önerővel megvásárolhatja. Amennyiben CSOK-ra vásárolja, úgy illeték mentesen megvehető! Valamint a 3mill ft. támogatást is fel veheti!
Ingyenes HITEL és CSOK ügyintézés, nem csak nálunk vásárolt INGATLANOKRA!
Kérésre a kalkulációt és a hitel-elő bírálatot díjmentesen elkészítjük Önnek.
Az ingatlan ENERGETIKAI tanúsítványát is megcsináljuk.
Cégünk ügyvédje jogi tanácsadással rendelkezésre áll.
Várjuk megtisztelő hívását!
Már a Facebookon is megtalál minket!

Ár

Eredeti irányár 42,9 millió Ft
Akciós ár 39,9 millió Ft

Érdeklődni

Iroda Ridom Ingatlan Központ
Név Tereczi Gabi
Telefon +36 30 911 3339,+36 70 209 Mutasd
Email tereczi.gabi@ Mutasd
kiemelt