Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege téglalakás
Belső terület 91 m²
Építési állapot használt
Építési mód tégla
Szobák száma 3 szoba
Parkolás van, nem meghatározott
Emelet 6 .
Komfort összkomfort
Fűtés központi egyedi méréssel
Ingatlan állapot kívül: kitűnő
belül: kitűnő
Épült 2007
Szobák elhelyezkedése külön nyílik min. 2 szoba
Épület szintje 6
Energetika cc: 101%–130% korszerű
Lift van
Terasz 94 m²
ELADÓ EGY IGÉNYES, NAGY TERASZOS EGYEDI LAKÁS a Ferencváros rehabilitált részén, egy újszerű, kulturált 2007-es építésű, Liftes, 6 szintes, 53 lakásos társasház legfelső emeletén. Az exkluzív kialakítású nappali + 2 hálószobás lakás fűtött alapterülete 91nm, valamint egy kizárólagos használatú 94nm-es terasz tartozik hozzá annak részeként, amelyre minden szobából biztosítva van a kijárás. Már belépve is érezzük a különbséget, kézzel tapinthatjuk, ezt a lakást nekünk álmodták meg, minden részletre figyeltek.

A /27nm-es/ nappali + konyha, illetve a valóban használható méretű hálószobák térérzetét tovább növeli a terasz és a szabad égbolt látványa. A terasz 2 évvel ezelőtt új járólapokat kapott, az újraszigetelést a társasház fizette, a teljes hidegburkolat is megújult; a lakást magát 7 évvel ezelőtt felújították (új laminált parketta, tapétázás, konyha átalakítása, konyhafalon csempézése, stb.).

Az otthonról pár gondolatban:
- minőségi előszobai szekrény, végre van hely lepakolni a megérkezéskor!
- komfortérzetünket 2 klíma berendezés elégíti ki
- nagyméretű, valóban élhető méretű hálószobák a kényelmünkért
- mind a lakás, mind a saját terasz privát érzésű, az utóbbi indusztriális hangulata a magasban egyedülálló, sehonnan nincs rálátás
- a belvárosi miliő ellenére csendes, nyugodt környezet
- a teraszon levő pavillon az ingatlan és az ár része
- több elektromos kiállás, összefolyók, 2 kerti vízcsap, szauna kialakítási lehetősége

A közös költség 20.400 Ft/hó (közgyűlési határozat alapján a lakás mindenkori tulajdonosa csak a terasz 6nm-e után fizet közös költséget!), amelyben benne foglaltatik a felújítási alap, a közös területek általános rezsi tételei, a társasházi biztosítás- és képviselet. Saját vízóra van, minden fogyasztás mérőórával mért. A minden hónapban fizetendő fűtési alapdíj 2500 Ft. A hideg- és melegvíz jelenleg egyenként 2200 Ft/hó körül alakul, míg az elektromos számla átlagosan 8800 Ft. Házközponti fűtés van, egyedi méréssel, a leghidegebb télen is 25-29e Ft a fűtésszámla, a fűtési időszakon kívül csak a korábban említett alapdíj kerül kiszámlázásra. Jelenleg UPC szolgáltatja a kábel TV-t és az internetet a lakásba. A társasház biztonságáról dupla zsilipes rendszer gondoskodik, az épület gyalogos bejáratánál proxyval juthatunk be. A ház alatti teremgarázsban, az utcaszinten, megvásárolható a lakáshoz 1 db teremgarázs beállóhely. A garázshelyhez tartozik egy nagyobb méretű /4nm/ tároló, ezeket opcionálisan 1 db garázshely + 1 tároló csomagban együtt 7,7 M Ft-ért lehet megvenni.

A környék infrastruktúrája kiváló, Metró (M3) Nagyvárad-tér megállója gyalog 3 percre van, vagy akár a Népligeti Buszállomás is nagyon közel. Az M5-ös autópálya kivezetője a közvetlen közelben. A 2M jelzésű villamos a ház mögött megy, a Duna karnyújtásnyira, 2 megállóra van.

A 2019-ben megnyitott Orczy-kert foci-, futó- és kosárlabda pályával, szórakoztató helyiségekkel jár a kedvünkben. Szintén a közelben van a Haller park, ami a legnagyobb park Ferencváros középső területén, többek között az EU által jóváhagyott designos játszótereket, szánkó-dombot, sétányokat, és óriási kutyafuttatót kínál. A Corvin Pláza, valamint több egyéb szórakozási és bevásárlási lehetőség, iskolák, óvodák, a közelben. Az ingatlan az adásvételt követően rövid határidővel költözhető, és birtokba vehető.

A 94,8 M Ft-os lakás ára és az együtt 7,7 M Ft értékű teremgarázs hely és tároló ára együttesen irányár. A képeken levő bútorzat megbeszélés tárgya. Felmerült kérdés, vagy megtekintési szándék esetén, hétköznap este 9-ig kereshet, illetve hívását hétvégén is várom. Az ingatlanhoz kulcsom van, rugalmasan tudom mutatni.

Irodánk továbbá, szakértő-, és díjmentes segítséget nyújt a vásárláshoz kapcsolódó vevői hitelügylet lebonyolításához, valamint kedvező ügyvédi díjazással teszi még rugalmasabbá az adásvételt.

Ár

Irányár 94.8 millió Ft

Érdeklődni

Iroda Balance Ingatlan
Név Esztergomi László
Telefon +36 70 380 Mutasd
Email esztergomi.ingatlan@ Mutasd