Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege téglalakás
Belső terület 81 m²
Építési állapot használt
Építési mód tégla
Szobák száma 2+1 félszoba
Emelet 4 .
Komfort összkomfort
Fűtés központi fűtés
Ingatlan állapot kívül: kitűnő
belül: felújítandó
Épült 1912
Szobák elhelyezkedése külön nyílik min. 2 szoba
Épület szintje 6
Energetika nincs
Lift van
Kilátás utcára,
Exkluzív helyen, exkluzív lehetőség a Kempinski Hotel szomszédságában, a Deák Ferenc utcában! Sétáló utcában eladó egy 81m2-es, 3 szobás, erkélyes 4. emeleti lakás!!!

A ház exkluzív helyen, az 5. kerület szívében, a Deák Ferenc utcában található.
Az épület története röviden:
1789-ben Schilson János báró (a Lipótvárost szabályozó tervével együtt) hozta létre a ma is fennálló Deák Ferenc utcát. Már ekkor fontos funkciója volt: a vásárteret összekötötte a hajóhíddal, ami ekkoriban azért is nagy jelentőségű volt, mert a Lánchíd megépítéséig ez volt az egyetlen út Pest és Buda között. A környékbeli telkek és ingatlanok ezért már a kezdetektől fogva nagy értéket képviseltek. Számos lenyűgöző, a kor legnagyobb tervezői által megálmodott házak épültek az utcában.
Az itt található hatemeletes lakó- és irodaépületet a Révész Sámuel és Kollár József alkotta építész páros tervezte. Az épület eredetileg a német Jugendstil-architektúra jegyeit hordozta. A homlokzatot azonban 1912 óta többször átépítették. Ennek köszönhetően idővel sokkal egyszerűbb, modernebb külsőt öltött.
1976-ban az épület műemléki védettség alá került, majd a 2000-es években korhűen állították helyre, hogy tökéletesen illeszkedjen környezetébe. A Bécsi utca 5. és a Deák Ferenc utca 17. homlokzatainak helyreállításához összesen 16 tonna rezet használtak fel. A felújítás után is olvasható maradt a tervezők neve az épület falán.

A ház kívül-belül szép állapotban van, lépcsőháza is igényes és tiszta. Rendszeresen karbantartott, gépészetileg is tökéletes, pár évvel ezelőtt új liftet építettek, melynek köszönhetően a lakás elhelyezkedése a házban ideális.
A lakás a 4.emeleten van, lépcsőházból megközelíthető és erkélye is van. Az erkély 15 m2, mely utcára néz.
A 81 m2-es lakás új, igényes és vállalkozó szellemű tulajdonosára vár, akinek egyedi elképzelése alapján alakítható, hiszen jelen állapotában teljesen felújítandó.
Az előtéren kívül 2 nagyobb és 2 kisebb helyiségből áll, mely tetszés szerint többféleképpen alakítható. A nagyobb helyiségek utcára néznek és az egyikből nyílik a 15 m2-es erkély.
Rendkívül világos, fűtése házközponti, az átalakításhoz fontos szempont lehet, hogy bizonyos falak bonthatóak.
Belmagassága 3,6 méter.

Környezet:
Exkluzív környezet, belvárosi hangulat, sétáló utca, kiváló közlekedés és infrastruktúra jellemzi a környéket. Minden, a hétköznapi élethez szükséges szolgáltató egységek, egészségügyi-, és oktatási intézmények a közelben megtalálhatóak, és természetesen egyéb szórakoztató-, vendéglátó egység, illetve bevásárlóközpontok is a közelben!

Közlekedés:
Központi elhelyezkedésének köszönhetően kiváló közlekedés, a város bármely pontja gyorsan megközelíthető.
Busz: M3, 9-es, 15-ös, 16-os, 105-ös, 115-ös, 909-es, 914-es, 916-os, 931-es, 950-es, 979-es, 979A, 990-es
Trolibusz: 72M, 72-es, 73M
Villamos: 2-es, 2M, 47-es, 48-as, 49-es,
Metro: M1, M2, M3

Műszaki:
Fűtése: házközponti
Teljesen felújítandó

Irányár: 129 millió Ft

AJÁNLOM:
- belvárosi hangulatot kedvelő EGYÉNEK és CSALÁDOK számára, akik igényesek a környezetükre, és fontos számukra a jó közlekedés és infrastruktúra
- BEFEKTETŐK figyelmébe, hiszen frekventált elhelyezkedésének köszönhetően kiválóan alkalmas kiadásra, illetve felújítást követően továbbértékesítésre!
- CÉGEK számára, akiknek fontos az exkluzív környezet, a jó közlekedés és infrastruktúra

Amennyiben felkeltettem érdeklődését, forduljon hozzám bizalommal! Hívjon most, és tekintse meg akár még ma!

Ár

Irányár 136 millió Ft (1.68 M Ft/nm)

Érdeklődni

Iroda Tip-Top Ingatlaniroda
Név Jurik Tünde Borbála
Telefon +36 20 213 Mutasd
Email jurik.tunde@ Mutasd