Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege téglalakás
Belső terület 40 m²
Építési állapot használt
Építési mód tégla
Szobák száma 1 szoba
Emelet 2 .
Komfort összkomfort
Fűtés központi egyedi méréssel
Ingatlan állapot kívül: átlagos
belül: kitűnő
Épült kb. 1890
Épület szintje 3
Energetika dd: 131%–160% korszerűt megközelítő
Lift van
ELADÓ az VI. kerület, Diplomatanegyedben, a Délibáb utcában, egy teljesen átépített és újragondolt, magas minőségű anyagokkal és ötletes megoldásokkal kivitelezett 40nm-es, galériás ékszerdoboz.

Az ingatlan egy kis lakásszámú patinás ház második emeletén helyezkedik el /Lift nincs/. A fémszerkezetű galéria az alapterületbe nem lett beleszámolva, megfelelő méretű, éjjeli szekrény mindkét oldalra tehető, alatta a konyha és étkező rész belmagassága 2m. A modern trendeket figyelembe véve készült egyedi konyhabútort /beépített mosogatógép, és mosógép, hűtőgép, beépített mikró, indukciós főzőlap, elszívó/ egy kényelmesen körbeülhető étkező egészíti ki a galéria alatt. A lakásban a kábel TV és a WiFi kiépítve, az ingatlan klimatizált, a teljes belmagasság 3,8m. Az újjáépítés szó szerint értelmezendő az, aljzat könnyített betonnal lett kiöntve, egészen kifelé haladva az ablakokig és redőnyökig, minden teljesen új.

A fűtésről a házban levő központi kazán gondoskodik. A közös költség 16600 Ft havonta, ami a szokásos tételeken felül a fűtés költségét már tartalmazza. Egyéni vízóra felszerelve, le lett választva már a közös költség díjából. A környéken a parkolás fizetős, de a tulajdonosoknak éves 2500 Ft-s matricával megoldott /gázóra így nincs a lakásban, minden más villannyal működik/.

Mi csak múzeum negyednek hívjuk, de a Liget Budapest Projekt mára Európa legnagyobb kulturális tartalmú, rangos nemzetközi díjakkal is elismert városfejlesztési projektje, amely a Városliget parkját újítja meg oly módon, hogy egyúttal megteremti a magyar kultúra évszázados, kiemelkedő teljesítményének széles körű hozzáférhetőségét. 2023-ra a Városliget élhetőbb, a mostaninál jóval zöldebb és korszerűbb, vonzó intézményekkel gazdagabb a park lesz, ismét méltón egykori fénykorához. A tömegközlekedés: 3 percen belül elérhető a kapun kilépve az M1-es Metró Bajza utcai megállója. A társasház kertjéből kapu nyílik a Benczúr utca felé, arra is ki lehet menni. A lakás és az ár része a képeken szereplő összes berendezés, dekorációs elem és bútorzat.

A 49 M Ft-os lakás ára irányár. Felmerült kérdés, vagy megtekintési szándék esetén, hétköznap este 9-ig kereshet, illetve hívását hétvégén is várom.

Irodánk továbbá, szakértő-, és díjmentes segítséget nyújt a vásárláshoz kapcsolódó vevői hitelügylet lebonyolításához, valamint kedvező ügyvédi díjazással teszi még rugalmasabbá az adásvételt.

Ár

Irányár 49 millió Ft

Érdeklődni

Iroda Balance Ingatlan
Név Esztergomi László
Telefon +36 70 380 Mutasd
Email esztergomi.ingatlan@ Mutasd