Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege téglalakás
Belső terület 56 m²
Építési állapot használt
Építési mód tégla
Szobák száma 2 szoba
Emelet földszint .
Komfort összkomfort
Fűtés központi egyedi méréssel
Ingatlan állapot kívül: jó
belül: kitűnő
Épült kb. 1906
Szobák elhelyezkedése egybenyílóak
Épület szintje 4
Energetika dd: 131%–160% korszerűt megközelítő
Lift nincs
ELADÓ az VI. kerület, Diplomatanegyedben, a Benczúr utcában, egy magas minőségű anyagokkal teljesen újjáépített 57nm-es 2 szobás igényes lakás.

Az ingatlan egy kis lakásszámú patinás ház magasföldszintjén helyezkedik el. Az utcafront felőli párkánymagasság 2,1m, tehát a lakás abszolút privát érzésű. A lakás teljesen újra lett építve, itt a falban levő elektromos vezetékekre is gondoltak, illetve a lakásba vezető strang is cserélve lett. A modern trendeket figyelembe véve készült egyedi fa konyhabútorral /beépített mosogatógép, hűtő- és mélyhűtő, indukciós főzőlap, szagelszívó/. A teljes régi parketta felszedése után USB lapokkal töltötték fel a mostani parketta alatt. A hálószobában jelenleg padlószőnyeg van. A belmagasság 4 méter. A stílusos korabeli fa ablakok külső eleme thermo üvegezést kapott. A fürdőszoba kádas, és egy kis beépített polcokat tartalmazó beugrót is elhelyeztek a mosdó mellett. A lakásban a kábel TV és a WiFi kiépítve, vezetékezve, a T-Home szolgáltatja az internetet.

A fűtésről a ház központi kazánja gondoskodik, míg a vízmelegítésről a fürdőben elhelyezett bojler. A közös költség 16025 Ft havonta. A környéken a parkolás fizetős, de a tulajdonosoknak éves 2500 Ft-s matricával megoldott. A társasház kertjét a Délibáb utca felől is el lehet hagyni.

Mi csak múzeum negyednek hívjuk, de a Liget Budapest Projekt mára Európa legnagyobb kulturális tartalmú, rangos nemzetközi díjakkal is elismert városfejlesztési projektje, amely a Városliget parkját újítja meg oly módon, hogy egyúttal megteremti a magyar kultúra évszázados, kiemelkedő teljesítményének széles körű hozzáférhetőségét. 2023-ra a Városliget élhetőbb, a mostaninál jóval zöldebb és korszerűbb, vonzó intézményekkel gazdagabb a park lesz, ismét méltón egykori fénykorához. A tömegközlekedés: 3 percen belül elérhető a kapun kilépve az M1-es Metró Bajza utcai megállója. A város eme exkluzív belvárosi kerületében, e különleges adottságokkal rendelkező ingatlant kimondottan ajánljuk olyan vásárlónak, aki egyedi megoldásokkal megálmodott és kivitelezett luxust szeretne birtokolni e presztízs környéken. A lakás és az ár része a képeken szereplő összes berendezés, dekorációs elem és bútorzat.

A 65 M Ft-os lakás ára irányár. Felmerült kérdés, vagy megtekintési szándék esetén, hétköznap este 9-ig kereshet, illetve hívását hétvégén is várom.

Irodánk továbbá, szakértő-, és díjmentes segítséget nyújt a vásárláshoz kapcsolódó vevői hitelügylet lebonyolításához, valamint kedvező ügyvédi díjazással teszi még rugalmasabbá az adásvételt.

Ár

Irányár 65 millió Ft

Érdeklődni

Iroda Balance Ingatlan
Név Esztergomi László
Telefon +36 70 380 Mutasd
Email esztergomi.ingatlan@ Mutasd