Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege téglalakás
Belső terület 84 m²
Építési állapot használt
Építési mód - nem meghatározott -
Szobák száma 2+1 félszoba
Emelet 2 .
Komfort összkomfort
Fűtés cirko
Ingatlan állapot kívül: jó
belül: jó
Épület szintje 5
Kilátás utcára,
A Magyar Állami Operaház és a Szent István Bazilika között, A Hilton Garden Inn szomszédságában kínáljuk eladásra ezt a 84 nm-es, nagyon jó állapotú, bármiféle ráfordítás nélkül költözhető nagypolgári lakást egy 4 éve teljes körűen felújított ház 2. emeletén.

Az ingatlan 2 nagyobb szobája utcai kilátású. mely a két házzal mellette épülő Hilton szálló befejeztével különösen nagy értékkel bír majd, hiszen az utcát is felújítják és a jelenlegi tervek szerint ez a szakasz sétáló utca lesz, a Dalszínház utca és a Bajcsy köz között pedig csökkentett forgalmú.
Az étkezős, gépesített konyha pultja gránit munkalappal lett ellátva. A tágas helyiségből nyílik a kamra.
A konyha utáni közlekedőből nyílik külön egy kézmosóval ellátott wc; valamint egy zuhanyzós, kádas, szintén wc-vel ellátott fürdőszoba. Itt kapott helyet a fűtést/meleg vizet is biztosító gázkazán is.

Szintén erről a közlekedőről nyílik a 3. szoba is, mely a csendes belső udvarra néz. Itt kapott helyet egy minőségi galéria, az árnyékolásról pedig elektromos roletták gondoskodnak.
Az ingatlan a jellegéhez méltó, kiemelkedően magas minőségben lett felújítva. Kiváló elosztásának köszönhetően tökéletesen alkalmas lakás céljára, valamint iroda, rendelő kialakítására is.

ID: 242177

Ár

Irányár 89.9 millió Ft

Érdeklődni

Iroda GDN Ingatlanhálózat
Név Fáczán Dávid
Telefon +36 30 398 Mutasd
Email d.faczan@ Mutasd