Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege téglalakás
Belső terület 58 m²
Építési állapot használt
Építési mód tégla
Szobák száma 2 szoba
Emelet 3 .
Komfort összkomfort
Fűtés cirko
Ingatlan állapot kívül: felújított
belül: újszerű
Épült 1860
Szobák elhelyezkedése egybenyílóak
Épület szintje 4
Energetika :
Lift van
Kilátás utcára, udvarra,
VI. Király utca legfelkapottabb részén, a Deák Ferenc térhez és a Gozsdu udvarhoz is közel, századforduló előtt - 1860-ban - épült, klasszikus nagypolgári stílusú, LIFTES házban, HARMADIK emeleti, 58 nm-es, tágas belső terekkel rendelkező, TELJESEN felújított lakás eladó.

A műemléki védettséget élvező épület - nemrég befejeződött - tetőterének beépítésével együtt a társasház egésze műszakilag és esztétikailag is teljesen megújult: a tetőszerkezet, az épületgépészeti vezetékek, a külső homlokzat és a belső lépcsőház a függő folyósokkal együtt, továbbá - a lépcsőház átláthatóságát megőrizve - az üveg liftaknába épített, új lift.

A harmadik emeleten található 58 nm alapterületű lakás, délután naposabb közösségi élettere (nappali, étkező konyha) a belső udvarra néz, az ablakok előtt nincs átjárás, mivel a függőfolyó a lakás bejáratánál véget ér.
A nagyméretű (24 nm), délelőtt benapozott, utca felé néző hálószobát a fürdőszoba melletti közlekedőn keresztül tudjuk megközelíteni, ami kialakításából adódóan jól szeparálja a különböző funkciójú területeket.

Az ingatlan ~2008-ban történt teljes felújítása során az egész fűtésrendszer (kondenzációs kazánnal), az elektromos vezetékek, a víz és csatorna hálózat, valamennyi hideg és meleg burkolat cseréje megtörtént, az eredeti ablakok felújítása mellett.

A fürdőszobában mozaik csempével burkolt épített zuhanykabin került beépítésre, a konyhában magasfényű frontokkal szerelt, háztartási gépekkel is felszerelt, a helyszínen öntött és csiszolt beton munkapulttal rendelkező konyhabútor került, amelyet a Portugálból beszerzett különleges mintázatú fali csempék tesznek egyedi hangulatúvá.

A hálószobában méretre gyártott gardróbszekrények gondoskodnak rengeteg pakoló helyről.

A társasházban megengedett a rövidtávú lakáskiadás (airbnb) is, így az ingatlan üzleti célú hasznosítása is jó megtérüléssel megoldható!

Egyedi adottságú, tágas terekkel rendelkező, különleges hangulatú lakás, pár lépésre a város szívétől, kitűnő tömegközlekedési adottságokkal (M1, M2, M3 metró, rengeteg busz és villamos járat) párosulva, érdemes megnézni!

Ár

Irányár 59.99 millió Ft

Érdeklődni

Iroda IBRED INGATLAN
Név Honos Balázs
Telefon +36 70 456 1 Mutasd
Email honos.balazs@ Mutasd
Google Map