Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege téglalakás
Belső terület 59 m²
Építési állapot használt
Építési mód tégla
Szobák száma 2 szoba
Emelet 1 .
Komfort komfort
Fűtés gázkonvektor
Ingatlan állapot kívül: jó
belül: jó
Épült kb. 1950
Szobák elhelyezkedése egybenyílóak
Épület szintje 3
Energetika :
Lift nincs
NYUGALOM A MEGÚJULÓ VÁROSLIGETBEN!

Nagyon jó állapotú lakás, kulturált társasház első emeletén, a megújuló Városliget közvetlen közelében, a Keleti pályaudvar illetve a Hősök tere vonzáskörzetében! Tehermentes, tiszta tulajdoni lappal!

Eladó Budapest VII. kerület Dembinszky utcában 59 m2-es lakás (+4,8 m2 állógaléria). 1900-ban téglából épült, jó állapotú, megfelelően karbantartott, kulturált ház első emeletén található. Ajánlom elsősorban fiatal vagy akár idősebb pároknak, egyedülállóknak, illetve fiataloknak, egyetemistáknak első lakásként.

Világos, körbe napozott, klasszikus nagypolgári lakás 3,9 m-es belmagassággal, kifejezetten jól használható terekkel. A szobák ablakai a Dembinszky utca egyik mellékutcájára illetve a belső udvarra néznek, ezért a lakás belvárosi viszonylatban a csendesek közé sorolható.

Kitűnő állapotú, tágas, a modern igényeknek megfelelő konyha, nagy előszoba, tágas nappali, egész szoba méretű hálószoba – és általánosságban véve nagyon jó állapot jellemzik a lakást. A 4,8 m2-es fémvázas állógaléria tovább növeli a praktikusságot – könyvtár- és iroda funkciót lát el. A fürdő kisméretű, de kényelmes és jó állapotú, míg a WC a fürdőtől külön helyiségben található, újszerű állapotú. A konyhabútor, a galérián lévő beépített könyvszekrény és a galérialépcső alatti beépített polcos tároló a vételár részét képezi.

A lakásban egyedi mérők (víz, gáz, villany), illetve Vodafone TV és internet bevezetve. A hőleadás konvektorok segítségével történik, a meleg vizet átfolyós vízmelegítő szolgáltatja (gázszámla átalány havi 8000 HUF körül). Közös költség: 14750 HUF.További információkért kérem, hívjon a 06-30-718-38-20 számon. Békési Katalin

Meglévő ingatlan eladásában is segítek. Személyre szabott feltételek, gyors értékesítés, a legjobb piaci áron.

Beszámítható ingatlanokat keresünk ügyfeleink részére.
Ingatlancsere lehetőség, beszámítás, értékegyeztetéssel.
Irodánk ingatlanok adás-vételével és cseréjével is foglalkozik.

Érdeklődés esetén adatait a weboldalunkon lévő adatkezelési szabályzatunk szerint kezeljük.


Ref.szám: 8956

Ár

Irányár 42 millió Ft

Érdeklődni

Iroda Mavalux Ingatlaniroda
Név Békési Katalin
Telefon +36 30 796 Mutasd
Email kati@ Mutasd