Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege téglalakás
Belső terület 45 m²
Építési állapot újszerű
Építési mód tégla
Szobák száma 2 szoba
Emelet 4 .
Komfort összkomfort
Fűtés központi egyedi méréssel
Ingatlan állapot kívül: kitűnő
belül: jó
Épült 2008
Szobák elhelyezkedése külön nyílik min. 2 szoba
Épület szintje 8
Energetika cc: 101%–130% korszerű
Lift van
Erkély 1 m²
Kilátás utcára,
ELADÓ egy jó beosztású 2 szobás lakás a XI.kerületben, az Ibrahim utcában, az újszerű, kulturált 2008-as építésű, Liftes 8 szintes Karolina Udvar társasház 4. emeletén. A K-i fekvésű lakás 46nm-es /lakás nettó alapterülete 44,55nm + 1nm terasz/ és a Dorottya udvarra néz.

A /18nm-es/ nappali + konyha térérzetét tovább növeli az erkély. A konyhapultba lett beépítve a hűtőszekrény, és kivezetett elszívó, kerámialapos főzőlap és légkeveréses sütő van. Mosogatógép jelenleg nincs, de beépíthető. A /12,5nm-es/ hálószoba utcafronti fala 3,66m hosszú, jól szekrényezhető. A lakásban jelenleg a bejárat mellett egy külön wc van, kézmosóval, de a kádas fürdőszoba is wc-vel ellátott.

A közös költségben benne foglaltatik a fűtés-alapdíj, a felújítási alap, a közös területek általános rezsi tételei, a társasházi biztosítás- és képviselet, valamint a kertész díja.
Minden fogyasztás mérőórával mért, a házban központi kazán van. A folyosókon levő közműszekrényekben található mérőórákon, a lakók maguk is ellenőrizhetik a saját tulajdonukban álló ingatlan fogyasztását. A teljes rezsi 2 főre átlagosan 30e Ft/hó körül alakul. A társasház biztonságáról kamerarendszer, a lakáséról ezen felül biztonsági ajtó gondoskodik, az épület gyalogos bejáratánál proxyval juthatunk be. A ház alatti 2 szintes teremgarázsban kedvező áron bérelhető teremgarázs beállóhely, ugyanakkor az utcán is mindig találunk helyet.

A környék infrastruktúrája kiváló, Metró (M4) a közelben, továbbá a Budaörsi út és a Nagyszőlős u. Buszjáratai 3-4 percen belül elérhetőek. A frissen elkészült Etele Plaza gyors, kényelmes vásárlási lehetőséget kínál. Továbbá a gyalog könnyen megközelíthető Függetlenségi parkban hangulatos szabadtéri kondiparkot találunk, ha sportolni támad kedvünk. Ideális fiatal pároknak, vagy befektetést keresőknek. Az ingatlan per- igény-, és tehermentes. Az adásvételt követően rövid határidővel költözhető és birtokba vehető.

Az 50,8 M Ft-os lakás ára irányár. Felmerült kérdés, vagy megtekintési szándék esetén, hétköznap este 9-ig kereshet, illetve hívását hétvégén is várom.

Irodánk továbbá, szakértő-, és díjmentes segítséget nyújt a vásárláshoz kapcsolódó vevői hitelügylet lebonyolításához, valamint kedvező ügyvédi díjazással teszi még rugalmasabbá az adásvételt.

Ár

Irányár 50,8 millió Ft

Érdeklődni

Iroda Balance Ingatlan
Név Esztergomi László
Telefon +36 70 380 Mutasd
Email esztergomi.ingatlan@ Mutasd