Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege téglalakás
Belső terület 107 m²
Építési állapot használt
Építési mód tégla
Szobák száma 3+1 félszoba
Parkolás van fedett felszíni beálló
Emelet nincs emelet .
Komfort összkomfort
Fűtés cirko
Ingatlan állapot kívül: jó
belül: jó
Épült 1971
Szobák elhelyezkedése külön nyílik min. 2 szoba
Épület szintje földszintes
Energetika :
Lift van
Kilátás kertre,
A XIV. kerületben, Zugló egyik legkedveltebb részén, Alsórákoson, az Örs Vezér tere közvetlen közelében, kertvárosi övezetben, családi házas környezetben ELADÁSRA kínálunk, 4 lakásos társasház földszintjén, egy 107 nm-es, 3 + 1 félszobás, hatalmas, napfényes terasszal, rendelkező, kertkapcsolatos lakást. Az ingatlan 1971-ban épült. A társasház 2 utcáról is megközelíthető, az egyik utca felől található a személyi bejárat, a másik utcán keresztül pedig a kertbe jutunk ahol 1 db gépkocsival beállhatunk a kocsi beálló részeire.A terasz felőli bejáratánál a konyha fogad minket. Tovább haladva a közlekedőbe jutunk, ahonnan minden, helyiség található, megközelíthető.

Műszaki: A ház teljes melegét gázkazán biztosítja, a hő leadásáról öntöttvas radiátorok gondoskodnak. A meleg vizet átfolyós vízmelegítő szolgáltatja. A nyári melegben légkondicionáló berendezés gondoskodik a kellemes hőérzetről.

Környék: A családi házas környezet egy nyugodt otthon megteremtését biztosítja, jó közlekedés mellett. Elérhető távolságban kb. 200m óvoda, oktatási intézmények, több közért, gyógyszertár. Remek kikapcsolódási és sportolási lehetőséget nyújt a Rákospatak környéke. Közlekedés Az Örs Vezér tere még a legnagyobb forgalomban is tömegközlekedéssel 5 percen belül, gépkocsival pedig 2-3 percen belül elérhető. Busz: 131-es, 231-es, 144-es, 31-es Troli: 82-es, Ajánlom azoknak a családoknak, melyek jó közlekedés mellett nyugodt környezetben szeretnének lakni

Ár

Irányár 64,5 millió Ft

Érdeklődni

Iroda Mavalux Ingatlaniroda
Név Békési Katalin
Telefon +36 30 796 Mutasd
Email kati@ Mutasd
Google Map