Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege téglalakás
Belső terület 68 m²
Építési állapot használt
Építési mód tégla
Szobák száma 3 szoba
Parkolás van teremgarázs
Emelet 3 .
Komfort összkomfort
Fűtés központi egyedi méréssel
Ingatlan állapot kívül: kitűnő
belül: kitűnő
Épült 2006
Épület szintje 4
Energetika :
Lift van
Erkély 11 m²
Kilátás kertre,
Budapest 18. kerületének legszebb lakóparkjában, a Királyhágó Kertekben eladó ez a kifogástalan állapotú, 3. emeleti, 68 nm-es (plusz 10,5 nm erkély), 3 szobás, amerikai konyhás, légkondicionált, téglaépítésű társasházi lakás.
A nagyon világos nappalit egy szép egyedi pult választja el a gépesített konyhától, mely természetesen az ár részét képezi. A fürdőszoba kimondottan tágas, de a különálló wc-ben is kap mosdót, hogy még komfortosabb legyen a tisztálkodás.
A hatalmas fedett erkélyre nem csak a nappaliból, hanem az egyik hálószobából is ki lehet lépni. Délkeleti fekvésének köszönhetően állandóan napfényben úszik, az átlátszó fedése pedig megadja azt a kényelmet, hogy bármely időben kiülhessen egy csésze kávéval a mindig pedánsan ápolt szép kertben gyönyörködve. E szépen megkomponált kertben aranyhalas tavacskát szökőkúttal, fölötte átívelő hidat, pihenő padokat a pergola alatt, sok-sok virágzó fát és bokrot - melyek ősszel is színpompát nyújtanak - kap a munkából, suliból hazaérkező. Mindjárt fel is töltődhet kicsit a városi forgatag után ide hazatérő lakó. Ezt nehéz pénzben kifejezni, de szerencsére itt a lakáshoz jár ez is.
Visszatérve kicsit az épületre, fontos lehet a biztonság szemszögéből, hogy a kapun és az épület bejáratán is kóddal lehet bejutni, ráadásul akadálymentesen. A harmadik emeletre lift visz, egészen a garázsból, ahol az autója kaphat helyet, ha igényt tart rá. Ugyanitt tárolót is vásárolhat.
Számos részletről lehetne még rengeteget írni mind a lakásról, mind a környezetéről.
De ha felkeltettem érdeklődését, várom megtisztelő hívását, és minden kérdésére örömmel választ adok. Viszont ha komoly a vételi szándék, akkor a megtekintést is javaslom.
Ezt a kivételes ajánlatot látnia kell! Meggyőző lesz, ígérem!

Ár

Irányár 53.9 millió Ft (733,33 E Ft/nm)

Érdeklődni

Iroda Gyémántfelhő Ingatlan
Név Németh László
Telefon +36 70 623 4 Mutasd
Email nemethlaszlo@ Mutasd
garázzsal