Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege téglalakás
Belső terület 49 m²
Építési állapot használt
Építési mód - nem meghatározott -
Szobák száma 2 szoba
Emelet 4 .
Komfort komfort
Fűtés távfűtés
Ingatlan állapot kívül: jó
belül: jó
Kilátás utcára,
Full központ!

Oroszlány főútján,Rákóczi úton, a Polgármesteri hivatallal szemben eladó egy zárószinten, 4.emeleten lévő, 49 m2-es lakás. Ablakai előre, a főútra néznek. Állapota átlagosan jó, tisztán és karbantartott, ám aki ismeri a várost és a környéket, jól tudja,hogy a Rákóczi úti lakások értékét és áraikat elsősorban nem a felújítottságuk állapítják meg,hanem elhelyezkedésük, örök értékállóságuk.
Ablakai frissen, 2021-ben cserélt korszerű műanyagok, redőnyökkel, 1-1 ablakszárny szúnyoghálóval felszerelve. 2 külön nyíló szobái eredeti fa parkettásak,többi helység hidegburkolatos. Az előszobába beszerelt klíma segít elviselhetővé tenni a nyári meleg napokat, valamint fűtésre is alkalmazható, agy a központi fűtésszezon előtti hűvös napokon is jól jöhet.
Az épületen tető- és nyílászáró cserét már elvégezték. A lépcsőház jelenleg is tiszta,kultúrált, jó lakóközösséggel. A közös költség a felújítási alapokkal 8520.-Ft. Fűtése 11000 Ft/hó egész évben.

Ha lakásvásárlás előtt áll és fontos Önnek a már említett örökös értékállóság,a helyi adottságok,akkor a legjobb döntés egyike biztosan ez az ingatlan!
Érdeklődni: Telek Bernadett 06703677606
INGYENES hitelügyintézés több bank ajánlatából személyre szabottan,CSOK, valamint teljeskörű lebonyolítás jogi háttérrel irodánknál.

Ár

Irányár 18.9 millió Ft

Érdeklődni

Iroda Dot-Ing 2001 Ingatlanirodák Kft.
Név Telek Bernadett
Telefon +36 70 367 Mutasd
Email telek.bernadett@ Mutasd