Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege téglalakás
Belső terület 51 m²
Építési állapot használt
Építési mód - nem meghatározott -
Szobák száma 2 szoba
Emelet 4 .
Komfort komfort
Fűtés távfűtés
Ingatlan állapot kívül: jó
belül: jó
Kilátás utcára,
Tatabánya...Közkedvelt Cseri lakótelep… Csendes környék... Gondosan karbantartott lakás... 4.emelet

Ha Tatabányán, csendes környéken egy gondosan karbantartott lakásban képzeli el életét, ha kifejezetten olyan otthont keres, ami fölött nem fognak szomszédjai kopogni, zörögni, akkor ne késlekedjen, nehogy lemaradjon róla!
A Dot-Ing Ingatlan – és Hiteliroda eladásra kínálja a közkedvelt Cseri lakótelep 4. emeleti 51 m2-es lakását.
Állapota átlagosan jó, szépen karbantartott. Ablakait 5 éve tulajdonosa korszerű műanyagra cseréltette, melyek redőnyökkel, szúnyoghálóval lettek felszerelve. Másik bejárati ajtót sem kell keresgélnie, mivel a régit pár hónapja extrém biztonságos, kiváló hő-, és hangszigetelt HiSec típusú alumíniumajtóra váltották. A 2 külön nyíló szobák burkolata laminált parketta, a többi helyiségé járólap. A nappaliba beszerelt hűtő-fűtő klíma segít elviselhetővé tenni a nyári meleg napokat, mely a központi fűtésszezon előtti hűvös napokon is igen hasznos lehet.
A lépcsőház tiszta, jó lakóközösséggel. A közös költség a felújítási alapokkal 13600 Ft/hó. Fűtése távhő, télen 20000 Ft/hó melegvízzel, nyáron 8000 Ft/hó. A lakáshoz tartozik egy közös és egy saját, zárható tárolóhelyiség.
A közelben óvoda, bölcsőde, iskola, középiskola, élelmiszerüzletek, sportcsarnok, Jászai Mari Színház, Ifjúsági park, Május 1. park, Bányász játszótér, Gyémánt fürdő, Grosics Gyula Stadion.
Ha ezekkel a változtatásokkal megtalálta számításait, a lakás akár költözhető is. Ha viszont folytatni szeretné a felújítást, saját igényeire formálni, akár rögtön neki is állhat.
Az ingatlan kizárólag irodánk kínálatában található meg és annak közreműködésével tekinthető meg, előzetes telefonos időpont egyeztetést követően!
Ha felkeltette érdeklődését a hirdetés, hívjon bizalommal! Kérje INGYENES hitelminősítésünket és ügyintézésünket 18 bank ajánlatából!
Érd.: Somogyi Alinka +3630-539-08-79

Ár

Irányár 18.9 millió Ft

Érdeklődni

Iroda Dot-Ing 2001 Ingatlanirodák Kft.
Név Somogyi Alinka
Telefon +36 30 539 Mutasd
Email somogyi.alinka@ Mutasd