Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege telek
Telek terület 28477 m²
Fűtés - nem meghatározott -
Ingatlan állapot kívül:
belül:
Kivételes fejlesztési lehetőség a Budai agglomerációban!
Az egyedülálló kialakítású és elhelyezkedésű belterületi, sík, a telekhatáron kiépített közművekkel rendelkező, kivett gazdasági épület, udvar megjelölésű telek Budapesttől mindössze 18km-re kínálja a teljes kikapcsolódást és a természet közelségének nyugalmát.

A terület a jelenleg emelt szintű Telki Hold Otthon (korábban TELKI Kórházként működött) közelében található, aszfaltozott útról megközelíthető.

A terület K-EI-1 és K-EI-2 besorolású, egészségügyi, szociális, kulturális, rekreációs és kutatás-fejlesztési funkciót ellátó építmény elhelyezését engedélyezi, illetve kiszolgáló jelleggel szolgálati lakás, kiskereskedelmi, vendéglátó és szolgáltató rendeltetés a fő funkció zavartalan működésének feltételével
kialakítható. A kutatás-fejlesztési létesítményekben vegyi-bakterológiai, továbbá ipari kutatás nem folytatható.
Folyamatban van az egyeztetés kisebb lakópark építésére, luxus jelleggel 20-30 lakás kialakításával, nagy parkkal, uszodával.
Idősek Otthona létesítésére elvi építési engedéllyel rendelkezik. Beépíthetőség 30%, építménymagasság 7,5m.
A 28.477 m2-es terület jelenleg 4 önálló helyrajzi számon nyilvántartott, de kizárólag egyben eladó. A telken található ház 1861-ben épült, 100m2, felújítandó állapotú.

A Zsámbéki-medence északkeleti peremén elhelyezkedő 3700 lakosú Telki Pest-megye legnépszerűbb települése, egyedi hangulatú kialakítású, fejlett infrastruktúrával rendelkezik és a lakóközösség összetétele is kiváló. Dinamikusan fejlődő, a GFK Hungária Piackutató Intézet kimutatása szerint Magyarország leggazdagabb települése.

Kiváló lehetőség befektetők, ingatlanfejlesztők számára!

Ügyfeleink számára rendelkezésre áll megbízható ügyvédi háttér, bankfüggetlen, díjmentes hiteltanácsadás, energetikai tanúsítvány készítése, home-staging, szakértő értékesítés, kiemelt ingatlankeresési szolgáltatás.

Ár

Irányár 526 millió Ft

Érdeklődni

Iroda Tip-Top Ingatlaniroda
Név Jurik Tünde Borbála
Telefon +36 20 213 Mutasd
Email jurik.tunde@ Mutasd