Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege családi ház
Belső terület 110 m²
Építési állapot új
Építési mód tégla
Szobák száma 4 szoba
Telek terület 496 m²
Komfort összkomfort
Fűtés villany
Ingatlan állapot kívül: új
belül: új
Épület szintje földszintes
Energetika :
Extrák infra fűtőszőnyeg, nappali extra magas belvilággal.
Levél községben kínálunk eladásra egy 110m2 hasznos lakóterületű családi házat 496m2 telekkel.
Az ingatlan kialakítása nem mindennapi, nemcsak a felhasznált, beépített anyagok magas színvonalúak, hanem az ötletes megoldások, a rengeteg extra miatt is messze átlagon felüli házról van szó.
Az egyszintes épület tágas előszobájába lépve jobbra egy vendég WC található, szemben pedig a hatalmas belvilágú, egy légtérben kialakított nappali-konyha-étkező. Világos, nagyméretű ablakok kerültek beépítésre (a ház összes olyan üvegfelületére, amely az átlagosnál nagyobb méretű, kívülről zsalúziát terveztek, mely elektromosan lesz működtethető). A nappaliból lesz megközelíthető a terasz is, amelyre egyébként az egyik hálószobából is megközelíthető. A lakóház három hálószobájából kettőhöz nagyméretű gardrób tartozik, a harmadik hálószoba és a tekintélyes méretű fürdő-WC pedig roppant ötletesen egy-egy falba csúsztatható ajtó beépítésével lett megtervezve. A felsorolt helyiségeken kívül egy nagy háztartási helyiség is rendelkezésre áll.
A fürdőszobát kivéve-ahol hagyományos padlófűtés van-az épület minden helyiségében padlóba épített infra fűtőszőnyeg van, amely rendkívül hatékony hőleadóképességgel bír.
Modern, minden igényt kielégítő építmény.
Különlegessége, hogy amennyiben a leendő tulajdonos nagyobb telekre vágyik, a ház mellett elhelyezkedő 587m2-es saroktelek megvásárlására is van lehetőség, így a két telek összenyitásával már tekintélyes méretű hely áll rendelkezésre.
Bővebb információért kérem keresse irodánkat!

Ár

Irányár 54,99 millió Ft

Érdeklődni

Iroda Óvár Alkusz Ingatlaniroda
Név Farkas Miklós
Telefon +36 30 474 5 Mutasd
Email fmiklos01@ Mutasd