Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege családi ház
Belső terület 226 m²
Építési állapot új
Építési mód tégla
Szobák száma 5 szoba
Telek terület 7000 m²
Komfort luxus
Fűtés hőszivattyú
Ingatlan állapot kívül: luxus
belül: luxus
Épült kb. 2021
Épület szintje 2
Energetika :
November 1-től magasabb áron fogjuk tudni kínálni Önöknek a Sissy Villapark eladó házait. Amennyiben van lehetősége ennél korábban döntést hozni (egy vételi ajánlat kíséretében), akkor érdemes lehet most telefonálnia, és én rugalmasan megmutatom Önnek a Villapark összes házát, amit szimpatikusnak talál.

Az itt épülő házak, vagy alapesetben is elérik, vagy gázfűtés házak esetén inverteres klímák telepítésével elérhetik a ZÖLD HITEL-hez szükséges energetikai követelményeket. (az inverteres klímák a ház méretétől függően 1-2 M Ft-ba kerülnek pluszban)

A VIDÉK ÉS A VÁROS TÖKÉLETES ÖTVÖZETE LUXUSKIVITELBEN – a SISSY VILLAPARKBAN - MOGYORÓDON
!!! Ha kéri, elküldöm Önnek emailben a Villaparkban lévő összes eladó ház adatait !!!

EGY VARÁZSLATOS TÓ KÖRÜL ELHELYEZKEDŐ, csodás szépségű környezetben, a Villaparkhoz tartozó kiserdő mellett, gyönyörű modern, letisztult, prémium minőségben megépült ÖNÁLLÓ CSALÁDI HÁZAK, IKERHÁZAK, NÉHÁNY LAKÁSOS SORHÁZAK "nőnek ki a földből".

…és ebben a természetközeli, idillikus környezetben, ahogy kisétál például a magánerdőből, vagy a saját házából, 2022-ben már besétálhat egy 1680 nm-es ÜZLETHÁZ-ba, ahol a mindennapi élelmiszert megveheti majd 400 nm-en, illetve beülhet a kávézóba, vagy egyéb teendőit elintézheti. Ki sem kell mozdulni hozzá a körbekerített, védett Villaparkból!

A Viacolor burkolatú, kandeláberekkel szegélyezett, rendezett kis zsákutcácskákban, illetve közvetlenül a tóparton, majdnem 100 db telekre épülnek házak, aminek kb. 20%-ában már laknak is. Nagy teraszos, HATALMAS ABLAKFELÜLETEKKEL, sokszor óriási nappalikkal rendelkező, új építésű házak közül választhat, akár (fűtött) garázzsal. Vannak telkek, ahol többféle alaprajzú épület közül is választhat, hogy mit húzzanak fel rá Önnek. (például: D, G, E, stb. típusú épületek) Sőt, egyes telkekre teljesen egyedi igényekre szabott ház terveztetése is lehetséges.

A házak külső stílusa hasonló, és az az érzés is, hogy a nappaliban és a szobákban ülve, az óriási üvegfalaknak köszönhetően, olyan, mintha a ház belső terei össze lennének nyitva a külső térrel, a a napsütéses természettel.

Vannak házak, amik már szinte elkészültek, olyanok is, amit még csak épp elkezdtek építeni, vagy olyan, ahol még csak az üres telek van. Azaz egyes esetekben akár 3 hónapon belül bent lakhat úgy, hogy az Ön által választott burkolatokkal, szaniterekkel, beltéri ajtókkal fejezik be a házat, de van olyan, ahol ez egy év.

Az épületek megfelelnek a 2021-től előírt energetikai követelményeknek. Egyes házakban a fűtést alapból HŐSZIVATTYÚS rendszer biztosítja, más házakban ez a fűtésrendszer felár esetén oldható meg.

Autóval az M3-as autópályán közelíthető meg. A Mogyoród-Szadai kihajtó közelében található. ...és ha vannak családtagok, akik nem vezetnek autót, akkor a sétatávolságra lévő HÉV-vel (Szentjakab megálló), 35 perc alatt az Örs vezér téren, vagy a másik irányban 10 perc alatt Gödöllő központjában vannak.

A gyerekek számára ez egy paradicsom. Rollerezhetnek a tó körül, élvezhetik a kiépített játszóteret, lógathatják a lábukat a stégeken (melynek még most kezdődött el az építése), vagy bújócskázhatnak a kiserdőben.
A felnőttek a tó körüli sétányon sétálgathatnak a babakocsival, vagy a kiskutyájukkal, és a reggeli futás is sokkal élvezetesebb ebben lenyűgöző környezetben.

Ebben a gyönyörű, nyugodt, 24 órás portaszolgálattal rendelkező Villaparkban, 66 nm-től 223 nm-ig plusz a teraszok, (sőt egy esetben 481 nm-en) tudok Önnek házakat ajánlani.
A legkedvezőbb áru ikerházfél 44,9 M Ft.
De választhat a domboldalon, a tóra teljes panorámával, és D-Ny-i teraszokkal rendelkező, 200 nm körüli, önálló családi házak közül is.
CSOK, ill. egyéb családi támogatás bármelyik házra igénybe vehető.
Ezekkel a támogatásokkal kapcsolatosan, és hitelben is tudunk Önnek segíteni.

Most konkrétan ezt az ingatlant ajánlom Önnek:
Lakás belső alapterület: 207,87 m2
Teraszok: 35,45 m2
Lakás+terasz (1/2): 225,6 m2
Nappali + 4 hálószoba
Telekrész: 700 m2
Kérésre, tökéletesen látható alaprajzot tudok küldeni Önnek.

Ez a környék Erzsébet királyné egyik kedvenc helye volt. Gyakran járt ide a Gödöllőn töltött hónapjai alatt. Ezért is lett Sissy Villapark a neve. Ha Ön eljön megnézni, ígérem, hogy Önnek is az egyik kedvenc helye lesz! Hívjon, amíg még vannak szabad házak!

Itt láthatja a Villapark összes eladó típusházát:
https://ujeletingatlan.ingatlan.com/ingatlanaink/elado+mogyorod

Ha érdekli, hogy melyik ház mikor lesz készen, mikor költözhetne be, kérem jelezze, és megírom Önnek!

Ár

Irányár 145.9 millió Ft

Érdeklődni

Iroda Új Élet Ingatlaniroda
Név Barsi Judit
Telefon +36 30 691 0 Mutasd
Email barsi.judit@ Mutasd