Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege családi ház
Belső terület 120 m²
Építési állapot új
Építési mód - nem meghatározott -
Szobák száma 4 szoba
Telek terület 1023 m²
Komfort komfort
Fűtés egyéb
Ingatlan állapot kívül: jó
belül: jó
Kilátás utcára,
Mert a HELY AZ AMI SZÁMÍT!!!
TÓPARTHOZ közeli ÚJÉPÍTÉSŰ CSALÁDI HÁZ az állami támogatások révén most akár mindenki számára egy karnyújtásnyira!!
MEGÚJJULÓ ENERGIAFORRÁSSAL!!!
MÁR 1GYERMEK UTÁN IS
-5%ÁFA VISSZAIGÉNYLÉS
-ILLETÉKMENTESSÉG
3GYERMEK -10+15M Ft!!!
2GYERMEK -2,6+10M Ft!!!
Szeretne luxus színvonalú, zöldövezeti, zárt lakóparki, erdőkapcsolatos , és ELEGENDŐ SZOBASZÁMMAL rendelkező exkluzív családi házat? Ráadásul kulcsra kész átadással? Nem, ez nem álom! 2 darab tökéletes elrendezésű ÖNÁLLÓ CSALÁDI HÁZ várja most Önt Tata egyik legjobb részén,a teljesen új parcellázású Császárkert lakókertben , néhány száz méterre a TATAI Tótól.
A két egymás mellett épülő önálló családi ház elosztása jól átgondolt,hozzáértő tervezői munka eredménye. Amit a legmodernebb gépészeti megoldások használatával, minőségi építőanyagok beépítésével fognak megvalósítani ezzel megadva a majdani, elegáns külső és belső megjelenést.
A ház fűtését és meleg víz ellátását a mai kor egyik legmodernebb technológiája, egy hőszivattyú fogja adni padlófűtéssel.
A projekt Ideális lakhelyet kínál mindazok számára,aki szeretik a tágas napfényes tereket,s akik számára az otthon elképzelhetetlen egy kényelmes terasz,egy saját ÖNÁLLÓ KERT nélkül.
A két földszintes ház elosztásánál az amerikai konyhán és nappalin kívül 3 hálószoba, 2 fürdőszoba ,háztartási helység gardrób és egy két beállásos, fedett autóbeálló kerül megépítésre .
Az építtető a családi házat a lekötéstől számított 8hónapon belül készre építi. Tehát Önnek csak a jó dolgokkal kell foglalkoznia: Az enteriőr kitalálásával, szaniterek burkolatok kiválasztásával.
A biztos hátteret és az épület minőségét, a mögötte álló nagy múltú építőipari gyakorlattal rendelkező beruházó garantálja, mely többek között a Tatán megvalósult Móricz Zsigmond lakópark,Nagy Lajos utcai 14lakásos lakópark,illetve itt a lakópark területén idén nyáron átadásra kerülő Császárkert telkei illetve legújabb 8db ikerházait is építette.
Ha Ön is egy hasonló otthont képzelt el magának, válasszon egyet és hívjon a részletekért!
Hitel és Csok ügyintézéssel várjuk Önöket!

Szabó Szilvia
Dot-Ing Ingatlan és Hiteliroda
szabo.szilvi@dot-ing.hu
Tel.:06 70 367 76 36
A hirdetés szövege szerzői jogvédelem alatt áll.

Ár

Irányár 117 millió Ft

Érdeklődni

Iroda Dot-Ing 2001 Ingatlanirodák Kft.
Név Szabó Szilvia
Telefon +36 70 367 Mutasd
Email szabo.szilvi@ Mutasd