Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege családi ház
Belső terület 118 m²
Építési állapot új
Építési mód - nem meghatározott -
Szobák száma 4 szoba
Telek terület 789 m²
Komfort komfort
Fűtés egyéb
Ingatlan állapot kívül: jó
belül: jó
Közműállapot csatorna: bekötve
gáz: bekötve
villany: bekötve
víz: bekötve
KIVÉTELES ELRENDEZÉS!!!GAZDASÁGOS FENTARTHATÓSÁG!!ÚJSZERŰ KÖRNYEZET!!!
A „minimál” az ingatlanok közül a luxus stílusok közé számít, hiszen ebben a szóban egy kifinomult kettősség rejlik: a letisztultság és az egyszerűség mellett a kidolgozottság maximuma áll. Ennek szellemében ajánljuk most Önnek ezt az exkluzív és kényelmes, minimál stílusú otthont!
Az építtető által megfogalmazódott cél: az egyszerű építészeti formákat és anyagokat felhasználva egy földszintes, nyeregtetős, kompakt, egyszerű alaprajzú épület kialakítása, mely egyszerre modern, de élhető, ugyanakkor a hagyományos formákat és anyagokat megjelenítő lakóépület egy kivételes adottságú újszerű lakóövezetben.
Miért is jelenthet tökéletes megoldást?
Mert a felhasznált prémium anyagok mellett a tágas terek biztosítják a nem mindennapi életformát….
Az ingatlan megszokottól eltérő, különleges tagoltsága révén a közösségi tér teljesen elkülönül a hálószobáktól…
A funkcióhoz pedig igazodik a forma, miközben a felhasznált anyagok a maguk egyszerűségével válnak nagyszerűvé….
A sík formák, és a nagy üvegfelületeken beáramló fény látványossá teszi a tereket…
És lássuk hol találhatjuk meg ezt a valóságban:
Tata tóparthoz közeli teljes új parcellázású részén (Fácánoskert melletti új lakóövezet: CSÁSZÁRKERT LAKÓKERT) ,ami napjainkban indult óriási fejlődésnek,ahol hamarosan gombaszámra fognak előbújni a szebbnél szebb újépítésű házak.
Elsődleges szempont volt, a ház praktikus élettereinek kialakítása: A mai modern igényeket jól kiszolgáló lakóterében, egy szinten, kényelmesen élhető, háromszobás, amerikai konyhás nappalis, dupla fürdőszobás, családi ház alakult ki. (melyet alaposabban áttanulmányozhat a tervrajzok és a látványtervek segítségével)
További szempont volt a lakók nyugalmának védelme, hiszen maga a ház is egy zárt parkosított területen, sorompós beléptetéssel kialakított újparcellázású lakóparkban épül.
Illetve a szintén nem elhanyagolható kritérium a MEGÚJJULÓ ENERGIAFORRÁSOK (Hőszivattyús fűtés) felhasználása, ezáltal gazdaságosan fenntartható otthon kialakítása.
A végeredmény végül egy igazi, modern kertvárosi jellegű, gazdaságosan fenntartható otthon, ami családias kényelmet, a modernitást és a magas minőséget keresők számára nyújt megoldást,mely biztosan az Ön kényelmét is szolgálni fogja.
Vagyis:
A megszokott klasszikus lakásoktól gyökeresen eltérő otthon tökéletesen igazolja, hogy némi „másság”, másfajta gondolkodás és látásmód, mennyi izgalmat és különlegességet vihet egy otthonba, ami most akár az Öné is lehet!!!
Környék, környezet
Tata azon kevés városrészeinek egyikében talált most rá a legmegfelelőbb megoldásra, ahol a csend és nyugalom egy mély lélegzetvétellel szinte ízlelhető és tapintható...
A környék csöndes, családias, nyugodt, barátságos szomszédokkal, és legfőképpen nagyon biztonságos. A már elkészült újépítésű lakóparkba egy sorompón keresztül juthatunk majd be,a Tatai Öreg tó pedig csak kétpercnyire található.
Budapesttől illetve Győrtől az M1-es autópályán csupán 1-1 órányi (60-65km.) távolságra van.
Ha az elképzelései között Önnek és családjának egy ilyen értékálló, igényes megoldás szerepel, akkor ezt most könnyedén megvalósíthatja.
Ha pedig 2 vagy esetleg 3 gyerkőccel élik a mindennapjaikat, esetleg nagy családot terveznek, akkor ezeket a lakásokat az állam nyújtotta támogatással akár2,6M- 10 M Ft-tal illetve az 5%-os ÁFA vissza térítés 5.6 00.000Ft -tal kevesebb vételárral vehetik meg.
Tehát:
3 gyereknél:15.600.000Ft-ot jelent:117.000.000Ft helyett csak 101.400.000Ft + ILLETÉKMENTESSÉG
2 gyereknél:8.200.000 Ft-ot jelent:117.000.000Ft helyett csak 108.800.000Ft + ILLETÉKMENTESSÉG
MINDEZT AKÁR MOST 0%-os ZÖLD HITELRE IS!!!
-Teljes körű, INGYENES bank független tanácsadás és ügyintézés!
-Szerződés előkészítése
-CSOK ügyintézés!
egy helyen az Ön kényelme érdekében…
Ha Ön se szeretne lemaradni erről a kitűnő ajánlatról, akkor hívjon már most a részletekért!
Szabó Szilvia
Tel.:06 70 367 76 36
A hirdetés szövege szerzői jogvédelem alatt áll!

Ár

Irányár 117 millió Ft

Érdeklődni

Iroda Dot-Ing 2001 Ingatlanirodák Kft.
Név Szabó Szilvia
Telefon +36 70 367 Mutasd
Email szabo.szilvi@ Mutasd