Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege házrész
Belső terület 267 m²
Építési állapot új
Építési mód tégla
Szobák száma 4 szoba
Telek terület 1603 m²
Parkolás van önálló garázs
Komfort luxus
Fűtés hőszivattyú
Ingatlan állapot kívül: új
belül: új
Épült 2021
Épület szintje 4
Energetika aa: 61%–80% közel nulla energiaigényre vonatkozó követelménynél jobb
Terasz 34 m²
XII. kerület legszebb zöldövezeti részén, háromlakásos új építésű társasházban, úszómedencével, jakuzzival, szaunákkal, és hatalmas kizárólagos kerttel rendelkező panorámás luxuslakás eladó.
Az épület az Irhás árok felett, gyönyörű erdei környezetben, természetvédelmi övezet mellett, csendes utcában helyezkedik el. Délnyugati fekvésű, hatalmas, napos teraszairól csodálatos zöld panoráma tárul elénk, a környék csendes, a levegő tiszta.
Az 1603 nm-es telken elhelyezkedő házat tavaly teljes körűen és rendkívül magas minőségben újjáépítették. Az új falak Porotherm téglából készültek, a külső falakra 15 cm dryvit szigetelés került. Az új tető beton cserépfedéssel, kétállószékes, gerincszelemes nyeregtető szerkezettel, 10x15 cm-es szarufákkal készült. A külső nyílászárók műanyag szerkezettel, 3 rétegű, B1 betörésvédelmi üvegezéssel, bukó és bukó-nyíló kivitelben készültek. A kellemes hőmérsékletet hőszivattyús rendszerrel történő mennyezet hűtés-fűtés, és padlófűtés biztosítja. A lakások szerkezetileg teljesen elkészült, a burkolatok, a konyhabútor, valamint a festés a vevő igényei és kiválasztott anyagai szerint fognak bekerülni az ingatlanba, melynek kivitelezése díjmentesen elvégzésre kerül, anyagköltsége megegyezés kérdése.
A földszinti lakáshoz 1000 nm-es saját kizárólagos kert tartozik, mely közvetlen kapcsolatos a 62 nm-es, délnyugati fekvésű, napos, világos, étkezős-amerikai konyhás nappali 34 nm-es teraszával. A három nagyméretű hálószoba mindegyikéhez saját fürdőszoba is tartozik-, és egy vendégmosdó is kialakításra került. A wellness részleg a lakáshoz tartozó saját, zárt lépcsőházon át közelíthető meg, feszített víztükrű úszómedencével, pezsgőfürdővel, finn- és infraszaunával, gőzkabinnal, konditeremnek kialakítható helyiségekkel rendelkezik.
Az ingatlanhoz egy zárt garázs, egy felszíni beálló, és egy 21 nm-es saját tároló helyiség is tartozik.
Igény esetén az ingatlanhoz megvásárolható egy nettó 58 nm-es, 100 nm-es terasszal és saját kizárólagos kertrésszel rendelkező, gazdasági épületként nyilvántartott önálló kis ház, mely az új tulajdonos igényei szerint kerül befejezésre, kiválóan alkalmas irodának, nyári konyhának, vagy nappali + 1-2 hálószobás lakásnak (+105M Ft).

Ár

Irányár 320 millió Ft

Érdeklődni

Iroda IBRED INGATLAN
Név Benes Attila
Telefon +36 70 456 Mutasd
Email benes.attila@ Mutasd