Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege házrész
Belső terület 142 m²
Építési állapot új
Építési mód tégla
Szobák száma 4 szoba
Telek terület 218 m²
Komfort duplakomfort
Fűtés cirko
Ingatlan állapot kívül: új
belül: új
Épült 2022
Szobák elhelyezkedése külön nyílik min. 2 szoba
Épület szintje 3
Közműállapot csatorna: bekötve
gáz: bekötve
villany: bekötve
víz: bekötve
Energetika bb: 81%–100% közel nulla energiaigényre vonatkozó követelményeknek megfelelő
INGATLAN HELYSZÍNE:
Budapest XVII. kerületben Rákoscsabán csendes aszfaltozott utcában most épülő két lakásos társasház felső szinten lévő lakása. az ingatlantól pár perc sétával elérhető a buszmegálló ahonnan Rákosmente városközpont 5 perc távolság, az Örs vezér tér 20 perc. 1 km-en belül óvoda, általános iskola, orvosi rendelő, patika, sportpálya és többféle bevásárlási lehetőség található. A városközpontban bankok, posta, magánklinika, uszoda, több gimnázium (8 osztályos is) és egy nagy piac szolgálja ki az itt lakók igényeit.

ÉPÜLET JELLEMZŐI:
Az épület alsó szintje kibővítésre kerül, 30-as téglafal, vasbeton födémmel és cserép tetővel. a nyílászárók korszerű hőszigetelt műanyag nyílászárók lesznek, a külső hővédelem 15 cm grafitos dryvit rendszer.
a 741 nm-es telken elhelyezkedő épület felső lakásához 233 nm saját elkerített telekrész tartozik amit használati megosztásban rögzítenek. A lakások albetétesítve lesznek.
LAKÁS JELLEMZŐI:
a földszinten lévő lakásba egy 10 nm-es előtéren keresztül jutunk be. Innen nyílik egy 8 nm-es hálószoba, a mosókonyha ( 8 nm) és az amerikai konyhás étkező (42 nm). Innen a vizes helyiségekbe ( 2 wc +fürdő) valamint a nappaliba (25 nm) és egy egy 20 nm –es hálószobába lehet bemenni. A nappaliból nyílik egy 14 nm-es hálószoba. Az épület alatt található egy 20 nm-es téglából kirakott boltíves száraz nagyon hangulatos pince (boros pince) amit igény szerint meg lehet vásárolni. Ebben az esetben 10 nm-es földszinti tároló ( lejárat) is jár a lakáshoz.

MŰSZAKI FELSZERELTSÉG:
A vizes helyiségek és a terasz kerámia burkolatot a többi helyiség magas minőségű laminált parketta burkolatot kap. A fűtést padlófűtéssel oldják meg amit gáz kazánnal működtetnek, ez adja a használati meleg vizet is. A lakás hűtését korszerű inverteres klímákkal biztosítják. A hőszivattyú valamint a klíma is olcsó H-tarifás mérőórára lesz kötve. A riasztó és a redőny előkészítés a vételárban benne van.

KÖLTSÉGEK:
A rezsi fogyasztás szerint (külön mérőórák).

PARKOLÁS:
Az garázs motoros kapun keresztül.

Ár:
97.5 MFt

Ugyanitt eladó az felső szint is 103 nm –es 3 szobás lakás 77,5 MFt

a várható átadás 2022. tavasz

CSOK igényelhető, a 4% vagyonszerzési illetéketek nem kell megfizetni a CSOK felvétele esetén.

- Hitel igényével forduljon hozzánk bizalommal. Független hitelcentrumként (Benks csoport tagja) gyors ügyintézéssel és a banki ajánlatok megversenyeztetésével egyedi hitel konstrukciókkal tudunk segíteni. A hitel ügyintézés díjmentes! ( CSOK, babváró, jelzáloghitel, ZÖLHITEL stb)

A hét minden napján várom megtisztelő hívását.

Ár

Irányár 97,5 millió Ft

Érdeklődni

Iroda Buda House Partners Kft
Név Földi Sándor
Telefon +36 20 438 Mutasd
Email bh.foldisandor@ Mutasd