Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege ikerház
Belső terület 127 m²
Építési állapot új
Építési mód alternatív
Szobák száma 5 szoba
Telek terület 345 m²
Parkolás van fedetlen felszíni beálló
Komfort duplakomfort
Fűtés villany
Ingatlan állapot kívül: új
belül: új
Épült 2022
Épület szintje 2
Közműállapot csatorna: bekötve
gáz: bekötve
villany: bekötve
víz: bekötve
Energetika :
A JELENLEG LEGKORSZERŰBB TECHNOLÓGIÁVAL KÉSZÜLT MODERN OTTHON ÉPÜL MOGYORÓD KÖZPONTI HELYÉN BP-TŐL 15 PERCRE!
NHP ZÖLD OTTHON HITEL, CSOK, ÁFA VISSZAIGÉNYLÉS, ILLETÉKKEDVEZMÉNY IGÉNYELHETŐ!
A legkedvezőbb "ZÖLD HITEL" felvétele lehetséges ezekre az AA++ energetikai minősítéssel rendelkező most épülő ikerházakra!
MOGYORÓDON ajánljuk figyelmébe ezt a két darab 2022 május végén átadásra kerülő, minden igényt kielégítő iker családi házakat saját kertekkel.
Az 1-es lakás kulcsrakész ára 84,99 .000 Ft. A hozzá tartozó telekterület 345 nm.
A 2-es lakás " " 294 nm.
A 3-as lakás " 310 nm.
A 4-es lakás " " 316 nm.
A lakások egyformák, azonban lehetőség van még a belső helyiségek vonatkozásában igény szerinti változtatásra, a tervező bevonásával.
Az idén szerződők INGYEN REDŐNYÖKET KAP AJÁNDÉKBA!!

Helyiséglista: földszinten: előtér 4,08 nm, nappali 17,32 nm, étkező-konyha 14,9 nm, kamra 1,53 nm, alsó,zuhanyzós fürdő 4,65 nm, földszinti hálószoba 10,72 nm. A konyhából van a kijárat egy 22,44 nm-es pergolával fedett teraszra.
Az emeleti helyiségek: három szoba, 9,5 nm, 9,48 nm, 9,28 nm nagyságúak, valamint egy emeleti kádas fürdőszoba 4,94 nm, közlekedő 4, 51 nm. Két emeleti hálószobából kijutunk egy 24,3 nm-es teraszra.

Műszaki leírás: A jelenleg legkorszerűbb technológiával épülő falazott szerkezettel, acél tetőszerkezettel. A hagyományos beton elsősorban teherhordó szerkezetek építésére alkalmazható, a polisztirolbetonból épített épületszerkezetnek emellett kiváló hőszigetelő képessége,további hőszigetelést nem igényel. Hőhidak nem alakulnak ki.A polisztirol beton elkészítéséhez cementet és vizet keverünk össze EPS golyókkal.Az anyag előnyei:kiváló hőszigetelő, könnyen megmunkálható, felgyorsítja a kivitelezői munkát. Felhasználásával létre lehet hozni egy úgynevezett Thermoházat AA++ energetikai minősítéssel. egy hőhídmentes, energia megtartó, de "lélegző" építési rendszer eredménye, mely egészséges légkört biztosít a házban élő emberek számára. A tervezett épület ezen követelményeknek megfelel.
A beépítésre kerülő anyagok az adott szerkezetek vonatkozásában külön-külön is megfelelnek az épületek 2021 január 1-től érvényben lévő energetikai előírásainak.

A műszaki tartalom nem tartalmazza: a hő visszanyeréses szellőztetést, a napelem rendszert, hőszivattyús fűtés-hűtési rendszert, redőnyöket, kandalló és kémény építését,konyhabútort. Kérésre külön díjazás ellenében elkészíthetők.

Parkolás: lakásonként két-két autó számára a saját kertben térkövezett beállók. A kertben tereprendezés,parkosítás nélkül.
Az ingatlanba a vevő választhatja ki magának a megfelelő burkolatokat, szanitereket, szerelvényeket, beltéri ajtókat!
A környékről
Az M3 bekötő közelsége miatt Budapest autóval 15 perc alatt elérhető.
A 200 méterre lévő buszmegállóból Újpest városközpontjába juthatunk.
A környék kiváló infrastruktúrájú, élelmiszer üzlet, posta, orvosi rendelő , patika közelben
található, óvoda és bölcsőde is a közelben van.
Ingyenes hitel ügyintézéssel és ügyvédi háttérrel segítjük ügyfeleinket a vásárlásban. Ha vásárláshoz még el kell adnia jelenlegi otthonát, annak értékesítését, kedvezményesen vállaljuk, hogy mihamarabb be tudjon, költözi álmai otthonába! Várom megtisztelő hívását!
Kérem amennyiben meghitt családi otthonra vágyik, keressen meg az ingatlannal kapcsolatban!

Ár

Irányár 84,99 millió Ft

Érdeklődni

Iroda Körmendi Eszter
Név Körmendi Eszter Katalin
Telefon +36 30 954 Mutasd
Email ujingatlanok@ Mutasd
CSOK
igényelhető