Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege ikerház
Belső terület 100 m²
Építési állapot új
Építési mód alternatív
Szobák száma 4 szoba
Telek terület 500 m²
Komfort összkomfort
Fűtés geotermikus / zöldenergia
Ingatlan állapot kívül: új
belül: új
Épült 2021
Épület szintje földszintes
Energetika aa+: 40%–60% kiemelkedően nagy energiahatékonyságú
Terasz 32 m²
Újépítésű ikerház Szadán

Ha fontos az energiahatékonyság, akkor Önt várja Szada új építésű részén egy most épülő ikerház, passzívházat közelítő minőségben.
Az ingatlan eladó EGÉSZBEN vagy FELE-FELE arányban. Átadás várható időpontja: 2021. szeptember.

A környék nyugalmas, békés, igényes családi házas terület. Az utca aszfaltozott, csendes, átmenő forgalomtól mentes. Az épület 1.400 m² alapterületű telken áll, tájolása egyik oldalon dél-nyugati, a másikon észak-keleti, a teraszoké pedig nyugati és keleti. A telekre központi automata úszókapun át hajthatunk be.

MEGKÖZELÍTHETŐSÉG:
Buszmegálló 7 perc séta. Budapest, Stadion autóbusz-pályaudvar 35-40 perc menetidő, Veresegyház vasútállomás 5 perc (vonatok Budapest Nyugati pályaudvarra és Vácra közlekednek).
Gépkocsival az M3 autópályán Budapest 8 perc alatt elérhető, Gödöllő központja szintén. Veresegyház központja 5 perc autóval.

AZ IKERHÁZ MINDKÉT FELE AZONOS ELRENDEZÉSSEL ÉS MŰSZAKI TARTALOMMAL RENDELKEZIK.

Egy ikerház fél jellemzői:

Alapterület: 100 m² + terasz 32 m²
Szoba: 3 db (12-12 m²) Nappali: 18 m² Konyha-étkező: 16 m² Kamra: 1,5 m²
Előszoba: 4,5 m² Közlekedő:11 m² Fürdő: 7 m² WC: 1,5 m² Gépészeti helyiség: 4,5 m²


Leendő otthonának BURKOLATAIT igény szerint, Ön választhatja ki!
A fürdőbe kádat építenek be. A WC-ben kézmosó is lesz.
Az ikerház félhez tartozó kertrész 600 m². Igény szerint automata öntözőrendszert kiépítünk (nem része a vételárnak).
Parkolás udvarban. Garázs építhető. Riasztó-, kamera- és tűzjelző rendszer.

Műszaki:

Energetikai besorolás AA++ vagyis kiemelkedően nagy energiahatékonyságú az épület, köszönhetően a beépített minőségi anyagoknak és a környezettudatos szemléletmódnak.

A falak német minőségű Thermo-Block külső-belső hőszigetelésű, energiatakarékos építési rendszerrel készültek, 35 cm falvastagsággal. A ház kívülről esztétikus Baumit színező vakolatot kapott. A két épületrészt dupla hang-szigetelőfal választja el egymástól. A belső válaszfalakat Ytong téglából húzták fel. A nyílászárók prémium minőségű, német gyártmányú Schüco műanyag ajtók és 3 rétegüvegezésű műanyag ablakok, alumíniumból készült távirányítós redőnnyel.

A tetőszerkezet és a födém fából készült. A födém gerendái közé felülről poliuretán hab szigetelőanyagot fújtak be, tovább növelve a ház hőszigetelését. A födém alulról gipszkarton álmennyezetet kapott. A tetőt egyrészt antracit színű Terrán Zenit betoncseréppel, másrészt Terrán napelemes tetőcseréppel fedték.

A ház kiváló hőszigetelési képességét jelzi, hogy nincs szükség gázfűtésre. A padlófűtést-hűtést svéd gyártmányú Nibe levegő-víz hőszivattyúval oldották meg, mely a meleg vizet is biztosítja 5 fő számára. A komfortérzet javításához szervesen kapcsolódik a piacvezető Brookvent cég központi hő-visszanyerős szellőztető rendszere. A lakás 2 db hűtő-fűtő klímával is felszerelt.

Az épület minimális energia felhasználás mellett, energiát is termel. Az elektromos áram egy részét a tetőn elhelyezett napelemes tetőcserepek adják. Előzetes becslés alapján ezekkel a napelemekkel havonta kb. 14.000 forint értékű megtakarítás érhető el. A házban elektromos autó töltésére is lesz lehetőség, ehhez a szükséges műszaki előkészítés már megvan.
Egy lakás várható havi rezsi költsége kb. 8-10.000 forint lesz.

A település jól ellátott. Szada központja az ingatlantól kb. 1.500 méter. Itt található bölcsőde, óvoda, iskola, orvosi rendelő, gyógyszertár, posta, különböző üzletek.

Egy ikerház fél irányára: 77.990.000 Ft
Ár

Irányár 77,99 millió Ft

Érdeklődni

Iroda Ingatlan Újpest
Név Nagy Gábor
Telefon +36 70 397 Mutasd
Email nagy.gabor.ingatlanos@ Mutasd
CSOK
igényelhető