Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege ikerház
Belső terület 107 m²
Építési állapot új
Építési mód tégla
Szobák száma 5 szoba
Telek terület 495 m²
Parkolás van fedetlen felszíni beálló
Komfort összkomfort
Fűtés cirko
Ingatlan állapot kívül: új
belül: új
Épült 2022
Épület szintje földszintes
Közműállapot csatorna: bekötve
gáz: bekötve
villany: bekötve
víz: bekötve
Energetika :
ÚJ ÉPÍTÉSŰ IKERHÁZ, MÁR 10 %-al FOGLALHATÓ!

VERESEGYHÁZ központi részén a fő pályaudvarhoz közeli aszfaltozott családi házas utcájában épül egy egyszintes nettó 99 nm 4 szobás, étkező konyhás-nappalis fürdőszobás külön WC-vel, háztartási helyiséggel és 15 nm terasszal egy ikerház, mely egy 990 nm-es telken lesz megvalósítva.
A lakóház környezete átalakulóban van, régebbi lakóházak között helyezkedik el, kellemes környezetben a jól megközelíthető és kialakított ház kiválón alkalmas családok részére.

Az ingatlanban terasz kapcsolatos étkező konyhás-nappali (32 nm), háztartási helyiség( 2,72 nm) valamint 3 db (12,6 nm-es ) szobákkal és 1 db ( 8,1 nm-es )szobával, fürdőszobával ( 6,9 nm ) valamint külön WC-el lesz kialakítva.

Műszaki leírásból:

Falazat: A külső és belső teherhordó falak Porotherm 30 Klima N+F 30cm széles hőszigetelő tégla falazóblokkból épülnek. A válaszfalak anyaga Porotherm 10N+F 10 cm-es válaszfal.
Az épület zárófödéme 19 cm magas E jelű gerendás födém, monolit vasbeton koszorú.
Hőszigetelés:
Az épület külső falszerkezetei 30 cm vastag hőszigetelő tégla falazóelemből készülnek, erre 12 cm vastag polisztirolhab (Austrotherm AT-H80).
Tetőfedés : Bramac barna színű cserépfedés – betoncserép
Műanyag nyílászárók fehér színben 5 légkamrás 3 rétegű üveg kivételben kerülnek beszerelésre.
Fűtés: A ház padlófűtéses és radiátor rendszert kap, melyhez kombi átfolyós cirkó tartozik, mely a fűtést és a meleg vizet biztosítja, kondenzációs készülékkel + inverteres klimák (H tarifa óra) Az épület úgy került kialakításra, hogy a későbbiekben a tetőfelületre napelem és napkollektor elhelyezhető legyen, így a melegvíz ellátásba illetve az elektromos áram igénybe segítség lehet. A riasztó rendszer előkészítve kerül az ingatlanon belül.A gépkocsi tárolása az ingatlan mellett lehetséges.
Az ingatlanon belül a burkolatok és szaniterek jelenleg választhatók.

Várható áradás 2022. Augusztus

Céges kivitelezés (CSOK) az állami támogatott hitelek + ZÖLD HITEL felvételére alkalmas!
Ingyenes hitel ügyintézéssel és ügyvédi háttérrel segítjük ügyfeleinket a vásárlásban. Ha vásárláshoz még el kell adnia jelenlegi otthonát, annak értékesítését, kedvezményesen vállaljuk, hogy mihamarabb be tudjon, költözi álmai otthonába!
Várom megtisztelő hívását akár hétvégén is!

Ár

Irányár 79,9 millió Ft

Érdeklődni

Iroda Körmendi Eszter
Név Körmendi Eszter Katalin
Telefon +36 30 954 Mutasd
Email ujingatlanok@ Mutasd