Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege sorház
Belső terület 148 m²
Építési állapot új
Építési mód tégla
Szobák száma 5 szoba
Telek terület 340 m²
Komfort luxus
Fűtés cirko
Ingatlan állapot kívül: luxus
belül: luxus
Épület szintje 2
Energetika :
A Sissy Villaparkban épülő minden ház, eléri minimum a BB energetikai besorolást, azaz Zöld hitel megvásárolható.

Egy 5 lakásos sorház középső lakása, a 50 méterre az ERDŐ található, és 150 méterre pedig a TÓ!

A VIDÉK ÉS A VÁROS TÖKÉLETES ÖTVÖZETE LUXUSKIVITELBEN – a SISSY VILLAPARKBAN - MOGYORÓDON
!!! Ha kéri, elküldöm Önnek emailben a Villaparkban lévő összes eladó ház adatait !!!

EGY VARÁZSLATOS TÓ KÖRÜL ELHELYEZKEDŐ, csodás szépségű környezetben, a Villaparkhoz tartozó kiserdő mellett, gyönyörű modern, letisztult, prémium minőségben megépült ÖNÁLLÓ CSALÁDI HÁZAK, IKERHÁZAK, NÉHÁNY LAKÁSOS SORHÁZAK "nőnek ki a földből".

…és ebben a természetközeli, idillikus környezetben, ahogy kisétál például a magánerdőből, vagy a saját házából, 2022-ben már besétálhat egy 1680 nm-es ÜZLETHÁZ-ba, ahol a mindennapi élelmiszert megveheti majd 400 nm-en, illetve beülhet a kávézóba, vagy egyéb teendőit elintézheti. Ki sem kell mozdulni hozzá a körbekerített, védett Villaparkból!

A Viacolor burkolatú, kandeláberekkel szegélyezett, rendezett kis zsákutcácskákban, illetve közvetlenül a tóparton, majdnem 100 db telekre épülnek házak, aminek kb. 20%-ában már laknak is. Nagy teraszos, HATALMAS ABLAKFELÜLETEKKEL, sokszor óriási nappalikkal rendelkező, új építésű házak közül választhat, akár (fűtött) garázzsal. Vannak telkek, ahol többféle alaprajzú épület közül is választhat, hogy mit húzzanak fel rá Önnek. (például: D, G, E, stb. típusú épületek) Sőt, egyes telkekre teljesen egyedi igényekre szabott ház terveztetése is lehetséges.

A házak külső stílusa hasonló, és az az érzés is, hogy a nappaliban és a szobákban ülve, az óriási üvegfalaknak köszönhetően, olyan, mintha a ház belső terei össze lennének nyitva a külső térrel, a napsütéses természettel.

Vannak házak, amik már szinte elkészültek, olyanok is, amit még csak épp elkezdtek építeni, vagy olyan, ahol még csak az üres telek van. Azaz egyes esetekben akár 3 hónapon belül bent lakhat úgy, hogy az Ön által választott burkolatokkal, szaniterekkel, beltéri ajtókkal fejezik be a házat, de van olyan, ahol ez egy év.

Az épületek megfelelnek a 2021-től előírt energetikai követelményeknek. Egyes házakban a fűtést alapból HŐSZIVATTYÚS rendszer biztosítja, más házakban ez a fűtésrendszer felár esetén oldható meg.

Autóval az M3-as autópályán közelíthető meg. A Mogyoród-Szadai kihajtó közelében található. ...és ha vannak családtagok, akik nem vezetnek autót, akkor a sétatávolságra lévő HÉV-vel (Szentjakab megálló), 35 perc alatt az Örs vezér téren, vagy a másik irányban 10 perc alatt Gödöllő központjában vannak.

A gyerekek számára ez egy paradicsom. Rollerezhetnek a tó körül, élvezhetik a kiépített játszóteret, lógathatják a lábukat a stégeken (melynek még most kezdődött el az építése), vagy bújócskázhatnak a kiserdőben.
A felnőttek a tó körüli sétányon sétálgathatnak a babakocsival, vagy a kiskutyájukkal, és a reggeli futás is sokkal élvezetesebb ebben lenyűgöző környezetben.

Ebben a gyönyörű, nyugodt, 24 órás portaszolgálattal rendelkező Villaparkban, 66 nm-től 223 nm-ig plusz a teraszok, (sőt egy esetben 481 nm-en) tudok Önnek házakat ajánlani.
De választhat a domboldalon, a tóra teljes panorámával, és D-Ny-i teraszokkal rendelkező, 200 nm körüli, önálló családi házak közül is.
CSOK, ill. egyéb családi támogatás bármelyik házra igénybe vehető.
Ezekkel a támogatásokkal kapcsolatosan, és hitelben is tudunk Önnek segíteni.

Most konkrétan ezt a SORHÁZI SZÉLSŐ INGATLANT ajánlom Önnek:
Lakás belső alapterület: 124,93 m2
Teraszok: 46,14 m2
Lakás+terasz (1/2): 148 m2
Nappali + 4 hálószoba (vagy nappali + 3 hálószoba + háztartási helyiség)
Telekrész: 340 m2
Saját lekerített kertrész: 95 m2

(Az 5 db lakás a sorházban egyforma méretű, de a saját kertrész méretei eltérnek. A 3 középső lakáshoz 95 m2 saját kertrész tartozik (89,9 M Ft), a legelső lakáshoz 147 m2 (93,9 M Ft), a leghátsóhoz 274 m2 (99,9 M Ft)).

Ez a környék Erzsébet királyné egyik kedvenc helye volt. Gyakran járt ide a Gödöllőn töltött hónapjai alatt. Ezért is lett Sissy Villapark a neve.
Ha eljön megnézni, ígérem, hogy Önnek is az egyik kedvenc helye lesz!
Hívjon, amíg még vannak szabad házak!

Itt láthatja a Villapark összes eladó típusházát:
https://ujeletingatlan.ingatlan.com/ingatlanaink/elado+mogyorod

Ha érdekli, hogy melyik ház mikor lesz készen, mikor költözhetne be, kérem jelezze, és megírom Önnek!
Ebbe a sorházi lakásba a jövő év elején költözhet!

Ár

Irányár 89.9 millió Ft

Érdeklődni

Iroda Új Élet Ingatlaniroda
Név Barsi Judit
Telefon +36 30 691 0 Mutasd
Email barsi.judit@ Mutasd