Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege téglalakás
Belső terület 37 m²
Építési állapot új
Építési mód tégla
Szobák száma 1 szoba
Emelet 2 .
Komfort összkomfort
Fűtés geotermikus / zöldenergia
Ingatlan állapot kívül: új
belül: új
Épült 2021
Épület szintje 5
Energetika :
Lift van
Kilátás kertre,
INGATLAN HELYSZÍNE:

Találja meg nálunk új otthonát!

- 2021. nyári átadás!
- környezetbarát megoldások
- 29 lakás
- 5% áfa
- okosotthonok
- társasházi kert
- remek finanszírozási lehetőségek

A KÖRNYÉK

Társasházunkat a város legdinamikusabban fejlődő részén, Lőportál Dűlőn építjük, a Margitszigettől mindössze 15 perc sétára. A környéket talán bemutatni sem kell, minden szempontból kiváló adottságokkal rendelkezik, óvoda és iskola karnyújtásnyira megtalálható, ahogy éjjelnappali boltok is nagy számban találhatóak a környéken. A vásárlás és a gasztronómia szerelmeseinek jó hír, hogy mind a Duna Pláza, mind a Westend sétatávolságra elérhető.
A lakásainkat a Kassák Lajos utca 69-71 szám alatt építjük. Külön előny, hogy az utca ezen része a Róbert Károly Krt. felől egyirányú, így nagyon gyér áthaladó forgalommal kell számolni, ez által még az utcára néző lakások sem lesznek zajosak. Bár a társasház csupán az ötödik épület a Róbert Károly krt. irányából a környező épületeknek köszönhetően sem az autóforgalom, sem a villamosok zaja nem hallható az épületben; ennek ellenére tömegközlekedési eszközök nagy számban találhatóak meg a környéken: az 1-es villamos Honvéd Kórház megállója 4 perc sétára, az M3 metró Göncz Árpád Városközpont megállója pedig 8 perc sétára található.

A KONCEPCIÓ

A lakások kialakításánál a legfontosabb szempont a fenttarthatóság, és az élhető környezet kialakítása volt. Emiatt – a konkurenciától eltérően – nem akartunk nagy méretű, tömegtermelt épületet létrehozni, hanem egy kisebb, mindössze 29 lakásos, modern kinézetű házat építünk, olyat, ahova az ember örömmel ér haza. Hogy a lakók biztosan ne zavarják egymást a lakások közé a legjobb hangszigetelő tulajdonságú, 25 centiméter vastag, tömör mészhomok téglákból építettük a válaszfalakat, melyekre további 2 centi vastagon hangszigetelő vakolat kerül. A gazdaságosság is nagyon fontos szempont volt, ezért a homlokzati falak 30 centi vastag porotherm téglából készülnek, melyekre további 14 centiméternyi dryvit hőszigetelés kerül fel. Ennek, és a három rétegű, gázzal töltött nyílászáróknak köszönhető a ház remek energetikai besorolása.
Az élhető környezet megteremtésénél figyelembe vettük a szabad tér igényét: a társasház saját kerttel rendelkezik, ahova csak a lakók tudnak bemenni, illetve minden lakásunk erkélyes lesz, hogy a lakók saját otthonukban élvezhessék a friss levegőt és a szabad teret.

Hogy a lakások fenntarthatóik maradjanak hosszútávon is, a fűtést környezetbarát geotermikus energiával oldjuk meg. Ez a rendszer a talaj hőmérsékletét használja ki, így a fűtéshez nincs szükség semmilyen nyersanyagra; pusztán a rendszerben lévő víz keringgetéséhez szükséges szivattyúk áramellátását kell külső energiával megoldani, ez által a lakások rezsiköltsége is rendkívül alacsony lesz.
Minden lakásunkban okosotthon rendszer kerül kiépítésre, mely képes a lakásban található összes világítótest, az elektromos mozgatása redőnyök és a fűtőrendszer vezérlésére is. A rendszer előnye, hogy vezetéknélküli eszközökkel tovább bővíthető, így akár riasztórendszer, konnektorok és egyéb okoseszközök vezérlésére is képes; a programozáson belül a lehetőségek tárháza pedig szinte végtelen! A rendszerrel képes lesz a telefonja segítségével akár munkahelyéről is irányítani a lakását, akár időzítést beállítani, hogy mire hazaér kellemes meleg legyen otthonában.
A társasház földszintjén, illetve a mínusz első szinten találhatóak a parkolók, melyekből lifttel lehet feljutni az épület különböző szintjeire.
5 különböző típusú lakást építünk ki, melyek minden korosztály és élethelyzet számára megoldást nyújtanak a lakhatási problémákra. Egy szobás garzonoktól elkezdve egészen a 4 szobás, nagy méretű lakásokig mindent megtalál nálunk, beleértve kettő darab nagy teraszos penthouse lakást is.

FINANSZÍROZÁSI LEHETŐSÉGEK

A Kassák Ház lakásai remek finanszírozási lehetőségekkel elérhetőek. Lakásainkat már 20%-os önerőtől megvásárolhatja a banki finanszírozási háttérnek köszönhetően, illetve igény esetén CSOK és babaváró hitel, vagy más állami támogatás finanszírozásában is segítséget tudunk nyújtani.


Bővebb információkért, képekért, illetve személyre szabott ajánlatokért hívjon bizalommal a megadott telefonszámon akár hétvégén, és az esti órákban is!

Ár

Irányár 43 millió Ft

Érdeklődni

Iroda Buda House Partners Kft
Név BH Újbuda
Telefon +36 70 944 Mutasd
Email bh.ujbuda@ Mutasd