Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege telek
Telek terület 4490 m²
Fűtés - nem meghatározott -
Ingatlan állapot kívül:
belül:
INGATLAN HELYSZÍNE:
Telki frekventált részén, az új városközpontban, a posta és az épülő egészségközpont mellett található, autóval, busszal egyaránt jól megközelíthető.

TELEK JELLEMZŐI:
A terület négy, egymás mellett elhelyezkedő telekből áll (1036m2, 1076m2, 1154m2, 1224m2), melyek külön helyrajzi számon vannak nyilvántartva. A négy telek elsősorban együtt, de legalább két telek együtt eladó. A közművek a telek határánál találhatók.

A terület besorolása: Vt-Kt-I lakóövezeti telek. Vegyes terület lakó és kereskedelmi, szolgáltató gazdasági épületek vegyesen történő elhelyezésére szolgál. Továbbképző központ, irodaépület, szálláshely-szolgáltatás, konferenciaközpont, művelődés, sport, kutatás-fejlesztés nem üzemi technológiájú épületei helyezhetők el.
Kereskedelmi funkció a bruttó szintterület legfeljebb 10%-án, az alapfunkció kiegészítéseként létesíthető, illetve létrehozható egy szolgálati lakás is.

Beépíthetőség: 35 %
Építménymagasság: 7 m
Minimális zöldfelület: 40 %

A Zsámbéki-medence északkeleti peremén elhelyezkedő 4000 lakosú Telki Pest-megye egyik legnépszerűbb települése, egyedi hangulatú kialakítású, fejlett infrastruktúrával rendelkezik és a lakóközösség összetétele is kiváló. Dinamikusan fejlődő, a GFK Hungária Piackutató Intézet kimutatása szerint Magyarország egyik leggazdagabb települése.

Ha szeretne többet megtudni és személyesen megtekinti az ingatlant, kérem keressen a megadott elérhetőségeken!
A KIALAKULT VÍRUSHELYZETBEN AZ ÓVINTÉZKEDÉSEK MAXIMÁLIS BETARTÁSÁVAL DOLGOZUNK!

Ügyfeleink számára rendelkezésre áll megbízható ügyvédi háttér, bankfüggetlen, díjmentes hiteltanácsadás, energetikai tanúsítvány készítése, home-staging, szakértő értékesítés, kiemelt ingatlankeresési szolgáltatás.
Ezúton tájékoztatjuk, hogy Ön, mint érdeklődő, a hirdetésben megjelölt telefonszám felhívásával hozzájárul személyes adatai – így különösen neve és telefonszáma -, a hirdetést feladó RV Ingatlan biztonságos és körültekintő kezeléséhez, nyilvántartásához. Az erre vonatkozó Adatkezelési tájékoztatót megismerheti az RV Ingatlan weboldalán.

Ár

Irányár 85 millió Ft

Érdeklődni

Iroda Tip-Top Ingatlaniroda
Név Jurik Tünde Borbála
Telefon +36 20 213 Mutasd
Email jurik.tunde@ Mutasd