Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege üzlet
Belső terület 180 m²
Építési állapot használt
Építési mód - nem meghatározott -
Emelet - nem meghatározott - .
Komfort komfort
Fűtés cirko
Ingatlan állapot kívül: jó
belül: jó
Bútorozottság nem
Közműállapot csatorna: nincs adat
gáz: nincs adat
villany: nincs adat
víz: nincs adat
Kilátás utcára,
ÜZLETHELYISÉG SZILASLIGETI HÉV MEGÁLLÓBAN !!!

Megvételre kínálok Kerepes Szilasligeti HÉV megállóban, 338 nm telken, nettó 155 nm-es, bruttó 162 nm üzlethelyiséget, melyhez tartozik egy 17 nm fedett terasz rész is, illetve egy körülbelül 25 nm-es, szuterén üzlethelyiség is.

Az épület hosszú évekig zöldségesként szuperül üzemelt, de családi okok miatt bezárásra került. Kitűnő elhelyezkedése miatt, (Szilasligeti HÉV megálló) kiválóan alkalmas lehet zöldségesnek, kisboltnak, cukrászdának, pékségnek, szépségszalonnak, stb. bár milyen üzleti célra.

Az ingatlan 1998-ban épült könnyű szerkezetes (betonit lap, 4 cm-es austrotherm hőszigetelés, fehérre festett hullámlemez, tető szintén hullámlemez) alsó rész 40 cm-es zsalukő vasalva, 20/20 cm vashálóval erősített ajzat beton. Az épületbe az összes közmű be van vezetve (víz, villany, csatorna, gáz), fűtésről gázcirkó gondoskodik, biztonságról riasztó. Az ingatlan villanyszerelése réz vezetékkel van szerelve, mely 230V és 400V felhasználását is lehetővé teszi.

Az ingatlan PER, TEHER és IGÉNYMENTES, azonnal birtokba vehető!

INGYENES hitel tanácsadás!
BANKFÜGGETLEN hitelcentrumunk minden elérhető bank és hitelintézet ajánlatát versenyezteti az Ön kedvéért, ráadásul DÍJMENTESEN.
Önnek nincs más dolga, mint elbeszélgetni munkatársunkkal, aki a hallott információk alapján versenyre hívja a bankokat, hogy Ön hosszú távon is a legjobb konstrukciót kaphassa. A legjobb ajánlatokból végül Ön választhatja ki a nyertest.
Munkatársaink sokéves szakmai tapasztalattal várják Önt, előre egyeztetve akár a normál munkaidő után is.

Amennyiben hirdetésem felkeltette érdeklődését, várom hívását, akár hétvégén is! v.i.

Ár

Irányár 24,99 millió Ft

Érdeklődni

Iroda GDN Ingatlanhálózat
Név Varga István
Telefon +36 20 979 Mutasd
Email i.varga@ Mutasd