Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege üzlet
Belső terület 300 m²
Építési állapot használt
Építési mód - nem meghatározott -
Emelet - nem meghatározott - .
Komfort komfort
Fűtés központi fűtés
Ingatlan állapot kívül: jó
belül: jó
Bútorozottság nem
Közműállapot csatorna: nincs adat
gáz: nincs adat
villany: nincs adat
víz: nincs adat
Kilátás utcára,
Pécs, Mecsekoldal, a Surányi- Mikszáth Kálmán utca sarkán lévő élelmiszer kisáruház épületét kínálom tulajdonostól eladásra.
A két szinten elhelyezkedő 300 négyzetméter össz alapterületű ingatlan pillanatnyilag is élelmiszerboltként üzemel. Az alaprajzi kialakítás lehetővé teszi, hogy a két szint elkülönüljön, és külön hasznosuljon. Az épület és az érvényes előírások lehetőséget adnak arra is ,hogy az épület ráépítésével további lakószint épüljön. Teljes körű rekonstrukcióra van lehetőség . Már működő napelemes rendszer segíti az energiaellátást. Havi 110-130 ezer Ft-os energiaigényt vesz át az üzemeltetőtől.(29KW)
A napelemes rendszer szaldó elszámolással történik az EON-nal. Áramellátás 3x80A
Készült terv az új homlokzati arculat, nyílászárók, árnyékolás technika , bejárat és belső tér kialakítása, a homlokzat és a tető hőszigetelése , új gépészet építésére ez a leendő tulajdonosnak ad lehetőséget. Az ingatlan (ahogy a képeken is látható) hátulról egy gazdasági bejárattal rendelkezik, személyautóval beállási lehetőség biztosított . Innen közelíthető meg a raktárhelység, illetve a további mellékhelységek. Az áru feltöltése a déli és az északi oldalról is lehetséges. A Magasföldszinti részen található az üzlethelység főbejárata mely a Surányi Miklós útról megközelíthető, illetve szintén egy gazdasági bejárat. Az eladótér mellett található még kettő kisebb raktárhelység, a hozzá tartozó folyosóval, irodával és a lépcsős, megközelítés az alsó raktérhelységekbe. Jelenleg az üzlethelység bérbe van adva, ami az új tulajdonos számára fix havi jövedelmet jelentene, de esetlegesen a bérlővel egyeztetve 3 hónapon belül birtokba vehető. Lehetőség van a bérlővel további együttműködésre és a bérlemény más irányú hasznosítására is.
Az épület északi oldalán a Surányi úti járdáig terjedő területrész az ingatlanhoz tartozik, kitelepülésre adva lehetőséget.
Tekintse meg a mérnöki alaprajzokat, melyek mutatják a pillanatnyi és leendő (opcionális) állapotokat.
Az ingatlan bármely nap előre egyeztetett időpontban megtekinthető, Irányára 85 mil Ft.+ÁFA
Az ajánlat nem tartalmazza a felújítás költségeit, de tartalmazza az új napelemes rendszer árát . Nézze meg, és tegyen ajánlatot.
MAGAS ÁRON ÉS GYORSAN SZERETNE ÉRTÉKESÍTENI? HITELCENTRUM, ÜGYVÉD, ENERGETIKA, MÉRNÖKI TANÁCSADÁS, TELJES ÜGYINTÉZÉS. TELJES KÖRŰ SZOLGÁLTATÁS KEDVEZŐ ÁRON!

Ár

Irányár 85 millió Ft

Érdeklődni

Iroda GDN Ingatlanhálózat
Név Várai Sándor
Telefon +36 70 278 Mutasd
Email s.varai@ Mutasd