Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege családi ház
Belső terület 100 m²
Építési állapot használt
Építési mód tégla
Szobák száma 3+1 félszoba
Telek terület 500 m²
Parkolás van önálló garázs
Komfort duplakomfort
Fűtés cirko
Ingatlan állapot kívül: felújított
belül: felújított
Épült kb. 1985
Épület szintje 2
Energetika :
Terasz 20 m²
XI. – XII. kerület találkozásánál, a SAS-HEGYEN, panorámás környezetben, csendes mellékutcában, bruttó 100 nm-es, nappali + 2-3 hálószobás, HOME OFFICE kialakítására is kitűnően alkalmas, nagy teraszos, FRISSEN FELÚJÍTOTT családi ház, nagyméretű garázzsal, hosszútávra kiadó.

A felújítás során új nyílászárók (redőnyökkel, szúnyoghálókkal együtt), új laminált parketta és szőnyegpadló, külső hőszigetelés, új teraszkorlát (rozsdamentes acélból készült), új lépcsőfeljáró valamint felújított konyhabútor is beépítésre került.

Az elektromos mozgatású külső kapun és garázsajtón keresztül megközelíthető garázs, méretéből adódóan alkalmas lehet további egy kisebb autó, tároló helyiség vagy akár szerver elhelyezésére is.

A garázs szintről, a ház mellett található, kényelmes lépcsőn keresztül érjük el a kert szintjét és a személy bejáratot is az ahhoz kapcsolódó panorámás terasszal együtt.

Az ingatlanba bejáratához közel találjuk a konyhagépekkel is felszerelt ablakos konyhát, amelyhez a nagyméretű, közvetlen teraszkapcsolattal is rendelkező nappali kapcsolódik.

Ezen a szinten egy nagyobb és kisebb méretű hálószoba található, az ablakos, zuhanyzóval felszerelt fürdőszoba mellett.

A ház emeleti szintjén egy klimatizált, panorámás helyiség található, amit a - átlagosnál meredekebb -, felső szintre vezető lépcső tagol két részre, ami szeparált hálószobaként vagy önálló irodaként (HOME OFFICE) is tökéletesen használható.

Az ingatlan minimum 2 év időtartamra kiadó.

IBRED GARANCIA: Az ingatlant személyes megtekintés alapján vettem nyilvántartásba!

Ár

Bérleti díj 300 ezer Ft/hó

Érdeklődni

Iroda IBRED INGATLAN
Név Honos Balázs
Telefon +36 70 456 1 Mutasd
Email honos.balazs@ Mutasd