Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege ipari ingatlan
Építési mód tégla
Belső terület 692 m²
Telek terület 1 m²
Komfort összkomfort
Fűtés cirko
Ingatlan állapot kívül: jó
belül: jó
Épület szintje 2
Energetika :
Lift nincs
Budapest, X. kerületben, Fehér úton lévő ipari parkban (Örs Vezér térnél, az Árkádtól pár lépésnyire) kiadóvá vált egy kétszintes, 692 nm-es épület, amely alkalmas üzemnek, raktárnak, irodának. Az ingatlan jó műszaki állapotú, folyamatosan karbantartott. Műanyag nyílászárók lettek beépítve. Fűtését gáz fali kazán biztosítja radiátoros hőleadással. A járólapok nagy kopásállóságú gránitőrlemény lapok. Mindenhol vannak elektromos csatlakozók, a 380V is kiépítésre került. Belmagasság 3,1 méter.
A földszinten a bajárat mellett találhatóak a WC helyiségek. Jobbra egy kb. 100 nm-es helyiség, míg balra egy 202 nm-es helyiség található.
Az emeletre széles lépcső vezet, ahol az irodahelyiségek mellett egy szintén 202 nm-es helyiség is megtalálható. Az emeletre az anyagmozgatás kívülről targoncával megoldható, egy rakodó ajtón keresztül. A targoncának zárt, fedett beálló került megépítésre.
Az épületet nyerges vontatóval is meg lehet közelíteni, valamint könnyen elérhető autóval és tömegközlekedéssel egyaránt. A telepen 24 órás biztonsági és portaszolgálat működik.
A közművek egyedi mérőórákkal elszámolhatóak. Parkolás kb. 10 autó számára is megoldható az épület mellett.

Bérleti díj: 6 euro/hó/nm + üzemeltetési költség (2 hónap kaució szükséges)

Ár

Bérleti díj 6 Euró/hó/nm
(2 166 Ft/hó/nm)

Érdeklődni

Iroda Szigetingatlan - Ingatlanközvetítés, hitelügyintézés, energetikai tanúsítvány
Név Madaras János
Telefon +36 20 422 Mutasd
Email iroda@ Mutasd
azonnal
költözhető